Lehet az, hogy valaki allergiás a dezodorra, vagy valamilyen kozmetikumra? Hogy tudom kideríteni? 15/L
Figyelt kérdés
Régen kiütéseim jöttek egy dezodortól, amit utána nem használtam és elmúllott. De a száj megdagadása és kiütésszerű sebek a nyakon lehetnek allergiás tünetek? Hogyan tudom kideríteni mi okozza? Én a Garnier dezodorra gyanakszom, amit 3 hónapig használtam, megvoltak a tünetek, de nem tudtam mitől, de most pénteken újból garnier dezodort használtam és újból kijöttek, de az csak egy alkalom volt szóval lehet nem.2012. okt. 23. 13:06
1/2 anonim válasza:
Lehetnek, menj bőrgyógyászhoz, majd adnak beutalót allergia vizsgálatra. Addig meg inkább keress alkohol és alumíniumsó mentes dezodort, bár én inkább tippelnék valamilyen ételallergiára ha a szád is bedagadt.
2/2 anonim válasza:
Igen, lehet az ember allergiás kozmetikumokra.Akár egyszeri használat után is okozhat bajt.Vannak bőrkímélő, allargiamentes kozmetikumok.Drogériában, gyógyszertárban is érdeklődhetsz ilyenekről, esetleg bőrgyógyásztól kérj tanácsot, addig inkább ne használj kozmetikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!