Örökbe fogadni egy barátot, papíron rögzíteni szeretném, mit írjak bele? Bővebben lenn! (:
Szia!
A lényeget elmondom mire gondoltam.
Van a legjobb barátom, és én úgy szeretem őt, mintha a testvérem lenne, és azt szeretném, hogy mindig meg is maradjon. Megszeretném lepni egy olyan dologgal, hogy egy kinyomtatott A4-es lapon, le lenne írva, hogy Gipsz Jakab, született 1234, 12,12.-én... blablabla... aláírásával elfogadja, hogy Gipsz Jakab 2 testvére lehet... szóval úgy mondva örökbe akarom fogadni :$ De csak jelképesen, szeretném utána elvinni kereteztetni, és hogy ő is , és én is kitegyük a falunkra. :) A kérdésem röviden, hogy miket írjak bele, és hogyan? Én arra gondoltam hogy: Neve, szem.ig.száma,születési dátuma... még mit? És milyen módon írjam mindezt le?
Szia!
Írd viccesen, háttérnek rakj be egy közös képet, emlékeztesse valami közös dologra, ilyesmi =)
jah, és fotósnál nyomtasd ki, fényképpapírra, úgy szebb lesz =) Sok sikert!
Szuper jó ajándék, 10-20 év múlva jókat fogtok nevetni rajta, szerintem is vicces legyen, ne írj rá szig számot, meg ne az összes adatot.
Pl. Xz Kz testvére lehet amíg a halál vagy egy jó nő/pasi el nem választja öket egymástól, vagy amíg nem festi a haját zöldre és meg tud enni egy liter fagyit stb, olyanokat amik jellemzőek rá és viccesek
tök jó dolog! nekem még eszembe sem jutott volna. ;)
a 17:37-es hozzászólónak ötlete nekem is tetszik. szerintem is úgy csináld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!