Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Örökbe fogadni egy barátot,...

Örökbe fogadni egy barátot, papíron rögzíteni szeretném, mit írjak bele? Bővebben lenn! (:

Figyelt kérdés

Szia!

A lényeget elmondom mire gondoltam.

Van a legjobb barátom, és én úgy szeretem őt, mintha a testvérem lenne, és azt szeretném, hogy mindig meg is maradjon. Megszeretném lepni egy olyan dologgal, hogy egy kinyomtatott A4-es lapon, le lenne írva, hogy Gipsz Jakab, született 1234, 12,12.-én... blablabla... aláírásával elfogadja, hogy Gipsz Jakab 2 testvére lehet... szóval úgy mondva örökbe akarom fogadni :$ De csak jelképesen, szeretném utána elvinni kereteztetni, és hogy ő is , és én is kitegyük a falunkra. :) A kérdésem röviden, hogy miket írjak bele, és hogyan? Én arra gondoltam hogy: Neve, szem.ig.száma,születési dátuma... még mit? És milyen módon írjam mindezt le?

2010. ápr. 18. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Te attttya úristen...
2010. ápr. 18. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Írd viccesen, háttérnek rakj be egy közös képet, emlékeztesse valami közös dologra, ilyesmi =)

jah, és fotósnál nyomtasd ki, fényképpapírra, úgy szebb lesz =) Sok sikert!

2010. ápr. 18. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szuper jó ajándék, 10-20 év múlva jókat fogtok nevetni rajta, szerintem is vicces legyen, ne írj rá szig számot, meg ne az összes adatot.

Pl. Xz Kz testvére lehet amíg a halál vagy egy jó nő/pasi el nem választja öket egymástól, vagy amíg nem festi a haját zöldre és meg tud enni egy liter fagyit stb, olyanokat amik jellemzőek rá és viccesek

2010. ápr. 18. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Vérszerződést nem akartok véletlenül kötni? Az volna az igazi!
2010. ápr. 18. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kedves ötlet, a kérdező nyilván gyerek és ki az aki nem gyártott időkapszulát, írt naplót, fogadott tesót stb gyerekkorában, nem értem miért kell lehurrogni.
2010. ápr. 18. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

tök jó dolog! nekem még eszembe sem jutott volna. ;)

a 17:37-es hozzászólónak ötlete nekem is tetszik. szerintem is úgy csináld :)

2010. ápr. 18. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Ne hagyd magad eltántorítani, ez egy nagyon szuper ötlet!
2010. ápr. 18. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy az nem Gipsz Jakab, hanem X Jakab. Valamit félreérthettél! :) Szerintem jó ötlet! És írhatnátok oda valami fogadalmat is, úgy még hatásosabb. Esetleg az ujjatokat is befilcezhetitek, és egy ujjlenyomat....? Közös fénykép? Találkozásotok helye, ideje? Legjobb közös pillanat? Hm? Hogy hangzik? :)
2010. ápr. 21. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Dehogy is nem Gipsz Jakab, (tudod Fülig Jimy meg a többiek, kés a matróz hátában stb.)
2010. ápr. 21. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Az bizony, tényleg Gipsz Jakab =)
2010. ápr. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!