Élhetnek ma még az árpádháznak leszármazottjai?
Figyelt kérdés
és ha igen, hogy lehetne felkutatni őket?2010. ápr. 10. 20:59
11/17 anonim válasza:
[link] itt van a levezetése a családfának.
12/17 anonim válasza:
Férfiágon nem valószínű, hogy élnek még leszármazottak, de nőágon lehetséges, mert sok király lánya ment külföldi uralkodókhoz feleségül (pontosítok: adták őket feleségül).
13/17 anonim válasza:
Férfiágon is élnek még leszármazottak. Nem biztos, hogy egy király minden fiúgyermekéből király lesz, de attól még lehet gyereke.
14/17 anonim válasza:
Lehetséges, hogy voltak eltitkolt gyermekek, tehát szerintem simán lehetséges :)
Amúgy egy kérdés: hogyan lehet lenyomozni valakinek a családfáját? Mert engem érdekelne, csak nem tudom, hogyan fogjak hozzá..
15/17 anonim válasza:
Nah arra Én is kiváncsi lennék,hogy hogy tudnám visszavezetni a csládfámat,mert a naggya rokonságot csak elmondásból tudom,és baromira kiváncsi lennék,hogy honnan származok.A Görgey -családnak pontosabban Görgey Artúrnak hogy vagy honnan tudnám megszerezni a csládfa leírását?
Köszi előre is.
16/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy miért 50%-os a válaszom. Talán ciki, hogy élünk még?
17/17 anonim válasza:
Még ebbe is belemerülhetsz, ha szeretnél. Sok izgalmas dolgot találhatsz.
Sajnos nem bővítik, pedig kéne, vagy egy ugyan ilyet kéne létrehozni legalább a magyar nemesi családokból.
Nagy Iván genealógus és csapata 25.000 nemesi családot térképezett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!