A finneknél miért van annyi viking-metál együttes, ha ők nem is a vikingek leszármazottjai?
Ha jól olvastam egy oldalon, ők nem skandinávok, finnugor családba tartoznak. Akkor miért dicsőítik a vikingeket?
Lehet hogy hülyeséget írtam de szeretném ezt megérteni, ha félreinformálódtam szeretném kijavítani.
Előre is köszi! :)
Amúgy mi magyarok sehol nem voltunk finnugorok. Le kellene már szokni ennek a hülyeségnek a szajkózásról.
Ez még a sumér-magyar-besenyő ősmagyar ligánál is rosszabb.
Köszi a válaszokat! :) így már világos
Utolsó! Senki se kérdezte hogy rokonok vagyunk vagy sem. Ennyi erővel a megcáfolásról is le lehet szokni, mert engem már rohadtul nem érdekel és úgy is azt hisz mindenki amit akar. Egyáltalán nem ez volt a kérdésem...
5-ös
Ezek szerint te éltél azokban a régi időkben és biztosra tudod, hogy mi magyarok pontosan honnan származunk?? ;)
Tudni kell ehhez, hogy Finnország sohasem létezett, egészen a jelenkorig, 1917-ig. Az mindig Svédország alá tartozott, később Oroszország alá, de önálló terület soha nem volt korábban.
Ebből az okból kifolyólag ma is egy halom ponton összefonódik a finn és a svéd kultúra egymással.
A finnek ugyanúgy ikea golyót, áfonyalekvárt és krumplit esznek, mint a svédek, ugyanúgy a fahéjas csigát kedvelik a kávé mellé, és a mai napig is minden szöveg kétnyelvű Finnországban, finn és svéd. Olyan, hogy finn konyha, őszintén szólva nincs is, nem tudnék olyan ételt mondani, ami jellegzetesen finn lenne, és ne lenne jelen ugyanúgy a svédeknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!