Mindenféle képpen örököljük a szüleink génjeit?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha az anyának barna a szeme, az apának zöld , a gyerek szeme lehet kék? vagy ha az anya alacsony, az apa középmagas, akkor a gyerek lehet magas?2010. ápr. 1. 17:27
11/12 anonim válasza:
Igen,szerintem is érdekes az egész.Például mi mind fehér bőrűek vagyunk,de a tesóm meg kleor lett,na nem cigányosan,de ha nagyon le akarna barnulni összejönne neki és kiskamaszkorunkig mind egyenes hajuak voltunk,majd elkezdtünk göndörüdni,hullámosodni,néha cikizem a tesomat na mi van zsidó fiú.Aztán láttam egy régi képet az anyai ősőmről és ott volt ilyen kleor bőrű rokon és a hullámos haj is onnan jött,pedig osztrák rokonról van szó,és az az ős is szőkén kezdte.Nekem meg pl nagyon kék szemem volt és ahogy idősődők úgy fakul.
12/12 anonim válasza:
18:42 vagyok. Szerintem is nagyon erdekes tema ez. A ferjem azsiai, de a gyerekeinken nem latszik (csak a szemszinuk az ove), ok olyan feherboruek, mint en, pedig elvileg azt gondolna az ember, hogy az azsiai a dominans gen, ahogy a fekete is dominansabb a fehernel altalaban. Egyik ismerosom szulei nagyon kreol boruek, a gyerekek meg mind ho feherek. Ilyen ez a genetika, mastol is oroklodik a csaladon belul meg mindenki egyeniseg, nem lehet csak a rokonok genjeivel azonositani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!