Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hova fordulhatok? A rokonom...

Hova fordulhatok? A rokonom megfenyegetett, hogy ha nem fizetek neki, bántani fog engem és a kisfiamat?

Figyelt kérdés
Milliós összegről van szó, amire esély sincs, hogy ki tudnám fizetni. Sajnos "rosszarcú" körökben mozog, így azt sem tudnám majd, hogy kitől jött a pofon. Féltem a kisfiamat, aki most fél éves, nehogy kárt tegyenek benne :( Segítsetek....
2010. ápr. 1. 09:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Jézusom! Milliós összeg? Gondolom régóta tartozol neki azért dühödött fel. Hallod nem irigyellek. A pénz az nagy úr még rokonok között is! Én mindig azt mondom, üzlet nem barátság. De az is tahó, aki ilyenekkel fenyeget. Valami megoldást ki kellene találni, vagy legalábbis higgadtan kellene megbeszélni vele ezt a dolgot, hogy az életetekkel ne fenyegetőzzön. Nincs valamid amit eltudnál adni? És törlesztenéd az adósságodat.
2010. ápr. 1. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Senki nem tud megvédeni,se rendőrség se gyámhivatal ,senki.

Ha ezek megakarnak verni benneteket,meg is tudnak.

Mondhat bárki bármi mást,ez van.

2010. ápr. 1. 09:32
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Fenyegesd meg a rendőrséggel. Azt próbálja meg, egy kisbabát bántani! Menj be a rendőrségre, és tegyél feljelentést ellenük, ez már kimeríti a fenyegetés fogalmát.
2010. ápr. 1. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Rendőrséggel fenyegesd vissza. Egyetértek az előttem szólóval. De azért te sem vagy semmi, hogy milliós összegeket kérsz kölcsön, aztán nem fizeted vissza. :S
2010. ápr. 1. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az alapja ennek a milliós összegnek, tartozol neki, vagy csak gondolt egyet? Ha az előbbi, akkor próbálj valami hitelben megoldást keresni, plusz a rendőrséget is keresd fel, inkább hitelintézetnek tartozz, mint rokonnak, hitelintézet nem fenyegetőzhet ilyennel, ha csak az utóbbi, akkor csak a rendőrség, ők meg majd teszik a dolgukat.
2010. ápr. 1. 09:52
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Azért próbáld meg visszafizetni, például úgy, hogy elmész dolgozni, és megadod részletekben. Egész életedben rettegni akarsz? Megmondom őszintén, nekem sem tetszene, ha valaki kölcsönkérne tőlem, és eszében sem lenne visszafizetni. A gyereket tuti nem bántanám, de mennék a bíróságra.
2010. ápr. 1. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valos a tartozas, akkor tenyleg vissza kell fizetned, erre pedig ott a hitel.Ha nem is annyival tartozol neki, mint amennyit kovetel, es nem tudod/ akarod neki megfizetni, akkor rendorsegi feljelentes es menekules. Minel messzebb, ismerosokkel megszakitani a kapcsolatot, telefonszam csere, etc.
2010. ápr. 1. 10:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Sosem kértem kölcsön, nem valós tartozásról van szó.Azért gondolja, hogy tartozom neki, mert ő elszúrta az életét, 40évesen nincs semmije. Nekünk viszont van lakásunk (bár banki kölcsönből, amit rendesen fizetünk), és boldogok vagyunk, mert kijövünk a havi keresetünkből. Úgy érzi, hogy nekem azért van, mert neki nem jutott... Én megdolgoztam minden forintért, bejelentett munkahelyen, még hétvégén is, hogy tudjunk félretenni. Ő meg elitta a kocsmában. Ezért nem hiszem, hogy nekem fizetnem kéne... még ha tudnék is.

Minden válaszolónak köszönöm, megfogadom a tanácsokat.

2010. ápr. 1. 13:31
 9/12 anonim válasza:
Na bántson csak egy kisbabát!Ugy fejberúgom hogy elrepül!!!
2010. ápr. 1. 16:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Fenyegesd vissza, hogy minden este, amikor kezdődig a sorozat a tévében ott sétálsz majd az álmos gyerekkel az ablaka alatt. Nemsokára ő fizet, hogy ne kelljen hallgatni a bőgést. Vihetsz magaddal egy kutyát is, amelyik tornyot tojik az ajtaja elé...
2010. ápr. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!