Mit tegyek hogy megismerjen?
Figyelt kérdés
Van egy uncsim,akivel meg szeretnék ismerkedni de hiába irok neki facen nem válaszol.mit csináljak?2015. dec. 5. 22:44
1/9 anonim válasza:
Hol lakik? Messze? Keresd fel személyesen, úgy mindenki jobban szeret ismerkedni. Kivéve, ha introvertált az illető.
2/9 A kérdező kommentje:
Egy másik városban lakik kb 5 km-re
2015. dec. 5. 22:54
3/9 A kérdező kommentje:
De a házat nem tudom pontosan.meg attol Félek hogy mit fog hozzá szólni
2015. dec. 5. 22:55
4/9 anonim válasza:
Akkor annál inkább keresd meg, hogy legyőzd ezt a félelmet. A félelem legyőzése meg nagyon hozzá fog járulni az önbecsülésedhez. Kettőn áll a vásár, ezt ne felejtsd el. Lehet, hogy élőben sem kapsz kielégítőbb válaszokat, de legalább mindent megtettél.
Jó szórakozást.
5/9 anonim válasza:
Én nem állítanék be senkihez hívatlanul.
6/9 A kérdező kommentje:
És mivan ha elküld és leszégyenit a sulijában mindenki előtt? Mert sok osztálytársát ismerem...
2015. dec. 5. 23:03
7/9 anonim válasza:
sok osztálytársát ismered... csak őt nem... ez miért van?
szerintem a szülei valamit nyomatnak a háttérben,ami akadályozza ezt a kapcsolatot.
A te szüleid nem segítenek?!
8/9 A kérdező kommentje:
Miben segíthetnének?meg egyátalán hogyan?
2015. dec. 5. 23:59
9/9 anonim válasza:
Én nem erőltetném, hogy személyesen keresed meg. Ha akarna veled beszélni, akkor már reagált volna a megkeresésedre. Nem akarja a kapcsolatot szorosabbra fűzni, fogadd el. Attól hogy erőszakosan a nyakára jársz, nem fog pozitívan állni a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!