Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valakinek cigány vér folyik az ereiben?

Figyelt kérdés
Anyai ágról rengeteg kreol bőrű rokonom van,fekete haj,közép barna vagy sötét barna szem és barna bőr(az olaszostól az indiaiig bár abból csak néhány embernek)anyám és anyai nagyanyám is kreol bőrű,a szemük körül még az a sötétebb "gödör" is megtalálható. Anyámat már gyanúsították meg azzal,hogy cigány,mert valamivel barnább a bőre. Anyám tipikus latinos szenvedélyű,könnyen fel idegesíthető és olyankor nagyon haragos is tud lenni,nagyanyámnak még ennél is sötétebb a bőre. Anyám eléggé arabos kinézetű,ahogy rajta kívül sokan mások is a rokonságban,de semmi jele cigány ősnek. Románnak annál több,dédnagyapám,anyám apja román volt,vicc az hogy a román rokonságban mindenki szőke kék szemű és fehér volt,egyébként magyar,ruszin és román ősökről tudok csak. Nagyanyám elég rasszista,állítása szerint az ő ősei között csak amolyan tipikus árják kerültek ki,apja tényleg úgy nézett ki mint egy német,az anyja barna hajú és szemű volt,de fehér bőrű. Nagyapám néhányszor lecigányozta őt,amikor veszekedtek,de szerintem ennek nincs köze nagyanyám származásához. Még egyszer hangsúlyozom,hogy anyám ágáról mindenki úgy néz ki mint egy olasz vagy egy arab,mégis azt mondják csak fehér ősök voltak a családban,hogy honnan ered ez a barnaság,azt senki sem tudja megmagyarázni. Létezik,hogy egy tulajdonság később vetül csak ki az utódokra? Görög vagy valamilyen más déli népből származó ősökről szintén nem tudok. Jómagam meg vagyok akadva a fehér és kreol között,egyesek szerint full fehér vagyok,de egy haverom többször is utalt rá,hogy nem az idén barnultam,az én bőröm világosbarna,amolyan semmilyen,a szemem kék,hajam szőkés barna,apám igazi árja szintén,de ez már egy másik sztori...nos?

2015. nov. 17. 20:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

Esetleg családfa kutatással nem próbálkoztál? Nagyon messzire el lehet vele jutni..

A bőrszín nem számít..a párom echte nemesi magyar családból származik,fehérbőrű(nem extrém fehér,csak a szó európai értelmében), de a cigányok, akikkel néha összeakad az ember az életben, mind tesónak nevezik. DDD..

2015. nov. 18. 06:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg családfa kutatással nem próbálkoztál? Nagyon messzire el lehet vele jutni..

A bőrszín nem számít..a párom echte nemesi magyar családból származik,fehérbőrű(nem extrém fehér,csak a szó európai értelmében), de a cigányok, akikkel néha összeakad az ember az életben, mind tesónak nevezik. DDD..Bár ha megnézem az ősmagyarokat, hááát...?

2015. nov. 18. 06:28
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

1. Ha román felmenőid vannak, esélyes, hogy akad köztük cigány is. Romániában sok a cigány, simán lehet az őseid közt egy pár.

2. Ha nagyon tagadják a származást, az gyanús.

Én egyébként a szemük állásáról szoktam beazonosítani a cigányokat. Zsivány tekintetük van. Nagyon.

2015. nov. 18. 08:27
 14/24 Djjjozsiiiii ***** válasza:
100%

Ha minden második szavad: dik, és raj akkor az lehetsz :)

Ha ügyesen kereskedsz portékákkal, akkor valószínű az lehetsz.

Tréfát félretéve:

Lesd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=lL_MD537nBk

Ez a genetika alapján határozza meg a felmenőinket.

2015. nov. 18. 10:00
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

[link]

Anyám a kép elején látható nőra hasonlit az arcvonásaiban,csak világosabb a bőre.

2015. nov. 18. 20:50
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

"Ha román felmenőid vannak, esélyes, hogy akad köztük cigány is."

Ez így nem igaz; a fehér románok legtöbbje nem házasodik cigánnyal, és fordítva. Kölcsönösen lenézik egymást.

2015. nov. 19. 11:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Egy sötét őst sem ismernek anyámék,láttam képeken a román dédnagyapám,fehér volt,a többi ős is,de nagyanyám anyám valamint nagyanyám testvérei és az ő gyerekeik kreolok,sötét hajjal és szemmel,arcvonásra olyanok mint amit belinkeltem,főleg anyám...nem értem,hogy a fehér ősökből hogy lettek kreolok:D
2015. nov. 19. 11:19
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
#20 dehogy nem hazasodnak, menj le Olteniaba nezzel szet mi van ott, remulet.
2015. nov. 19. 16:40
 19/24 anonim ***** válasza:
78%

A magyarok is lenézik a cigányokat, és fordítva, mégis láttunk már félcigány gyerekeket... A nagy számok törvénye, ugye.

2015. nov. 19. 17:08
 20/24 anonim válasza:
100%

Volt egy ismerősöm, aki kívülről full cigánynak látszott - barátnőmmel beszéltünk egyszer az anyjával (mert egy suliban volt minden, mi oda jártunk, anyukája ott dolgozott) és ő mondta, hogy egy kis cigányvér sincs a fiúban. Ennyit erről.

(Ellenben pedig bennem van, ez pedig egyáltalán nem látszik meg. :'D)

Szóval tiszta 'szerencsejáték' az egész.

2015. nov. 21. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!