Honnan lehet tudni, hogy valakinek cigány vér folyik az ereiben?
Sehonnan nem lehet tudni, hacsak nem vagy tisztában a családod származásával.
A barna bőr semmit sem jelent... Én félig cigány vagyok, és közben hófehér a bőröm, annyira, hogy folyton azt kérdezik, nem betegség miatt vagyok-e ilyen sápadt folyton.
Szerintem nem csak a szín hanem az arcvonások is számítanak.
Tőlem asszem egyszer kérdezte meg gyerekkoromban egy másik hogy cigány vagyok -e. Lehet az is benne volt a dologban h fehér bőrű vagyok de könnyen barnulok, meg a szemem nagyon enyhén ázsiai. Cigány ősről nem tudok, talán sváb volt a felmenőim közt, de lehet h zsidó és román felmenőim is voltak. Régen volt a rokonságban "Pancsu" vezetéknevű, ez talán vmi román lehet.
Ez mar megint a kiálló fül kerdese
!!!!
előző kerdesedben kerdezgetek a válsz irok..hogy estelge nemet román görög olasz felmenoid lehetnek e? Te Mindenre igenel valaszzoltal.
Most komolyan nem unod meg ezt a buta kerdest???
fel orszag verre benned van lassan az lesz a köv.kerdesed
Ezt azert be másolom amit irtal.
Barna borom kékszemű "olaszos" srac vagyok es
denevér kiálló fuleim vannak ami a ciganyokra jellemző 😆!
"Honnan lehet tudni, hogy valakinek cigány vér folyik az ereiben?"
Megkéred hogy kísérjen hazáig, és ha elővesz egy hegedűt, akkor az!
Igazából mindegy ez.
Az én barátnőm félig cigány mert az ő anyukája cigány de apukája magyar sőt ő is csak félig magyar mert félig német származású.
A barátnőm bőre sötétebb az átlagnál meg a hajszíne is az a tipikus sötétbarna sőt majdnem fekete, de a szeme színe viszont kék és nagyon szép élénk színű. Én onnan tudtam meg hogy cigány amikor bemutatott az anyukájának aki szintén csinos nő de látszik rajta hogy egy igazi cigány asszony barna szem, fekete haj barnás bőr és a viselkedése meg a beszéde is cigányos. A barátnőmé viszont nem, a hangja mély ugyan de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!