Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mitcsináljak? (anyámmal van gond)

Mitcsináljak? (anyámmal van gond)

Figyelt kérdés

Úgy öltözik mint 1 fiatal lány :S rövid szoknya,magassarkú szandál..:S hosszú szőke haja van.És mindenki megfigyeli az utcán..Még tőlem is szebb..Mit tehetnék?:S

18/L

2010. márc. 13. 22:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
De sajnos néha már elég idegsitő ha ugy akar valaki kinézni mint egy tinédzser!
2010. márc. 13. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szabadna irigykedned rá. Én büszke lennék rá.

A fiúk meg biztos nem őt akarják , ha valaki igazán szeret téged az nem fog az anyádra hajtani. Legalább megtudod majd ki szeret igazán. De az anyád biztosan szeret téged, és nem hinném hogy hibának lehetne felróni azt hogy szép és ad magára. Hogy lehet igy felfogni? Hogy lehetsz a saját anyádra féltékeny?

2010. márc. 13. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem ,h lehet valaki irigy a saját anyjára...
2010. márc. 13. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Vennéd a fárdtságot arra, hogy válaszolj a kérdésre?????
2010. márc. 13. 22:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát én őt naon szeretem..De a ti anyukátok is igy add magára? Erre vagyok kiváncsi..
2010. márc. 13. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Már nem 72 éves.De amikor én születtem,és utána az akkori divatnak megfelelően csinos volt.
2010. márc. 13. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
igen az enyém is add magára , ez egy szerintem természetes... És én örülök is neki... miért jobb lenne ha igénytelen és csúnya lenne ?
2010. márc. 13. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
Miért kellene tenni valamit? Rivalizál veled, vagy mi a baj? Kisebbségi érzésed van, és le akarod húzni a magad szintjére? Ez aljas dolog, ha esetleg így van. Mi a helyzet?
2010. márc. 14. 00:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Az én anyukám, amikor élt, nem adott magára, túlságosan magába zuhant, szeretett inni és nem érdekelte a külseje.

DE, sok barátnőm anyukája nagyon csinos, jól öltözködik, nem úgy, mint egy tinédzser, hanem ízlésesen, nőiesen, élmény rájuk nézni. Csak úgy árad belőlük a magabiztosság, a védelem, a szeretet (persze aki slamposabb abból is áradhat), jó felnézni egy ilyen nőre.

Ilyenkor érzem, hogy rossz volt anya nélkül felnőni, még ha nem is volt olyan, mint mások anyukája.

2010. márc. 14. 11:36
 20/21 anonim ***** válasza:

van ennek jó oldala is. :)

például együtt mehettek el bevásárolni és ha hasonló a stílusotok akkor tudtok egymásnak segíteni,hogy mi áll jól és mi nem. :)

2010. márc. 14. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!