Mitcsináljak? (anyámmal van gond)
Úgy öltözik mint 1 fiatal lány :S rövid szoknya,magassarkú szandál..:S hosszú szőke haja van.És mindenki megfigyeli az utcán..Még tőlem is szebb..Mit tehetnék?:S
18/L
Szerintem nem szabadna irigykedned rá. Én büszke lennék rá.
A fiúk meg biztos nem őt akarják , ha valaki igazán szeret téged az nem fog az anyádra hajtani. Legalább megtudod majd ki szeret igazán. De az anyád biztosan szeret téged, és nem hinném hogy hibának lehetne felróni azt hogy szép és ad magára. Hogy lehet igy felfogni? Hogy lehetsz a saját anyádra féltékeny?
Az én anyukám, amikor élt, nem adott magára, túlságosan magába zuhant, szeretett inni és nem érdekelte a külseje.
DE, sok barátnőm anyukája nagyon csinos, jól öltözködik, nem úgy, mint egy tinédzser, hanem ízlésesen, nőiesen, élmény rájuk nézni. Csak úgy árad belőlük a magabiztosság, a védelem, a szeretet (persze aki slamposabb abból is áradhat), jó felnézni egy ilyen nőre.
Ilyenkor érzem, hogy rossz volt anya nélkül felnőni, még ha nem is volt olyan, mint mások anyukája.
van ennek jó oldala is. :)
például együtt mehettek el bevásárolni és ha hasonló a stílusotok akkor tudtok egymásnak segíteni,hogy mi áll jól és mi nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!