Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Félek hogy hamarosan elveszite...

Félek hogy hamarosan elveszitem az Apukámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az apukámat és nemrég beszéltünk hogy szerinte 10 év mulva meg hal és reméli láthatja majd az unokáit halála előtt. Én csak 16 vagyok de ő már 54 és teherautó sofőr de ő rakodik is . Anyukámnál nem érzem ezt ő sose tűnik olyan fáradtnak és fiatalos pedig ő is 54

#halál #Szülők.Apa
2015. aug. 20. 22:13
1 2
 11/13 anonim válasza:

Becsüld!

Nekem sajnos ma délelőtt halt meg a dédnagymamám (93 éves volt),és ővele nagyon jó kapcsolatban voltam,állandóan nevettünk.

Nem tudom,hogy hogyan fogok élni nélküle :'(

14 éves vagyok :(

2015. aug. 22. 23:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy hagyja abba a siránkozást és örüljön az életnek, szerezzen élményeket!

Az én apukám rákos lett. Időben észrevettük, és kimentettük a halál torkából. Vígan éltünk együtt, aztán 4 év múlva egy másik rákot kapott, amit már nem tudott leküzdeni. (a másiktól teljesen független rák, és mire észrevettük már áttétes volt)

Az én apám kapott 4 szép évet az élettől, mielőtt el kellett mennie. A tiéd valószínűleg még minimum 20-30 évet meg fog érni.

2015. szept. 5. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:
És idén lenne 56 éves, és közeledik a születésnapja...
2015. szept. 5. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!