Tartod az unokatesókkal a kapcsolatot?
Sajnos nem.
Mindenki a saját testvéreivel tartja csak a kapcsolatot.
Az unokanőverem a bérmakeresztanyám.
Nálunk vissza szokták hivni, tehát az ő lányának nekem kellett volna lenni a bérmaszülőnek.
A testvérét hivta, nem engem!
Nincs harag, csak eltávolodtunk egymástól.
Anyukám felől egyikükkel igen, mivel kb 5 éves koromtól 10, 11 éves koromig egy házban laktunk, és mivel mind2en egykék vagyunk, olyanok vagyunk egymásnak, mint a testvárek [10 hónap van köztünk]. A másik 3 200 km lakik tőlünk, de azért velük is tartom minimum telefonon, de azért nem ritkán találkozom velük.
Apum egyke, de a másodunokanővéremmel nagyon jóban vagyunk, de ők Németországban laknak :S [3 év különbség]
13/L
Én még a másodunaokatesóimmal is, ha ritkán találkozunk is. ( Vagyis apu unokatesóinak a gyerekeivel). Egy évbe egyszer összejön a nagy család. Mindig találunk rá valami okot.
Jó mert így ha valaki bajba kerül tudunk egymáson segíteni.
Akár pénzel, akár szállásal, vagy bármi. Meg tartjuk egymásba a lelket, És jó tudni, hogy sokan szeretnek, gondolnak rám.
Többfelé is laknak egy páran. Néha elmegyünnk egymáshoz látogatóba, és így nyaralunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!