Hány generációnak kell eltelnie hogy ne legyen "vérfertőzés"?
Figyelt kérdés
Ugye van az hogy ha valamilyen családtaggal közösül az ember akkor a baba nagy valószínűséggel fogyatékkal élő lesz.(nem, nem akarok semmilyen családtagommal közösülni, önálló nyári feladat bioszból :DD)
A kérdésem pedig az lenne hogy hány generációnak kell eltelnie ahhoz, hogy erre semmi esély ne legyen(gondolok itt arra, hogy mondjuk van két ember, akiknek van közös felmenőjük, de ők ketten már hozzá képest a 7-8. generáció.)
Nem tudom mennyire fogalmaztam érthetően, és hogy mennyire helyeztem el jó témakörben a kérdést, de aki érti és tud is válaszolni, annak nagyon megköszönném ha meg tudna dobni pár infóval :)
2015. jún. 21. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!