A családom szerint lusta munkakerülö vagyok. Mit tehenék?
Figyelt kérdés
Pár hete végeztem a sulival. Találam egy munkát 6 orába lennék bejelentve egy ilyen büfébe viszont minimum 8 orát ott kéne lennem. Állitolag arra kapnék feketén pénzt. (ezzel még nemis lenne gond ) viszont nincsen szabadnap, igy lényegében az egész napom/hetem oda van tényleg 0 szabadidö és el sem engednének mivel szezonális munka. A munkaszerzödésre heti 30 ora volt irva és 70.000 ft (de az nem volt oda irva hogy netto vagy brutto. Kérdeztem aztmondta hogy netto de akkor miért nem az volt oda irva? Mondani bármit lehet (elmentem jelentkezni de aztán mégsem vállaltam el) Ez miatt a családom munkakerülö lusta embernek tart, hozzám se szolnak egész nap. Heti egyszer dolgozok egy helyen ott kapok 10.000et. Igazábol semmit sem kell nekem megvenni mivel mindent magamnak állok max az ugye hogy itthon lakok. Beadtam több helyre az önéletrajzomat tényleg nem vetem meg a munkát de nem szerettem volna ilyen helyre menni. Ismerösöm dolgozott ott és állitolag nagyon rossz. Tényleg igazuk van?2015. jún. 19. 10:08
11/13 anonim válasza:
"Ezt egyébként megteheti? Hogy szabadság nélkül 7*12 vagy 8 ora?"
Nem. 12 órás műszak lehetséges, de törvényben rögzítve van a köztük kiadandó pihenőidő.
12/13 anonim válasza:
Nem vagy lusta, a családod él valami másik bolygón. Szerintem nekik sem tetszene hasonló munkahely.
Amúgy va lehetőség 12 órás munkaidőre, de azt is szerződésbe kell foglalni. Jól tetted hogy nem vállaltad a melót ennél a rabszolgatartónál.
13/13 anonim válasza:
Legyél migráns, hazudd azt hogy szíriai vagy, most úgy is lehet hazudni ilyesmit, és akkor annyi segélyt fogsz kapni, hogy nem is kell dolgoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!