Nekünk ez a sorsunk?
Figyelt kérdés
Anyu apja,az én apám és a lányom apja is egy SZEMÉTLÁDA.Nincs kapcsolatunk velük,amennyire tudták,tönkretették az életünket,kinek-kinek a saját apja.Csak bántalmazások szeretet helyett.2010. febr. 23. 12:33
11/15 anonim válasza:
13:06 - Én pont ezért írom, hogy hülyének tartanak, mert nem bólogatok a baromságaikra. Én minden nap veszekedésben nőttem fel, és nekem ez egyáltalán nem normális.
12/15 anonim válasza:
legközelebb egy kicsit légy bölcsebb és jobban ismerd meg a leendő párod!
13/15 anonim válasza:
Majd mindhármótoknak jön egy jobb pár, csak azért lépéseket kell megtennetek. A kezdet a legnehetebb! Amugy mindenhez 2 ember kell. Ti miért hagytátok h ez legyen?
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Nagymamám kezdte a sort,aztán Anyu,Én és a kislányomnál az a helyzet,h nem hagytam magunk,elváltunk,de ettől még nincs apja és ő nagyon vágyott volna rá.Már nem törődik vele,mert a felesége féltékeny.Szóval nincs apánk és nagyapánk sem.Én megszakítom ezt a folyamatot,megpróbálom.
2010. febr. 24. 08:41
15/15 anonim válasza:
az tényleg nagyon fontos, hogy megismerd igazán azt az embert akivel összekötöd az életed..
ha netán akadna egy férfi akibe beleszeretsz nagyon fontos h ismerd meg h valójában milyen is..
minden férfi 1-2 év után megváltozik..
a nők gyakran beleszeretnek egy férfiba és vakokká válnak igy a férfi egyre többet mer megtenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!