Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekünk ez a sorsunk?

Nekünk ez a sorsunk?

Figyelt kérdés
Anyu apja,az én apám és a lányom apja is egy SZEMÉTLÁDA.Nincs kapcsolatunk velük,amennyire tudták,tönkretették az életünket,kinek-kinek a saját apja.Csak bántalmazások szeretet helyett.
2010. febr. 23. 12:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki saját sorsa kovácsa
2010. febr. 23. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos erre mondják,hogy a történelem ismétli önmagát. Ezek szetint anyukád és te is rosszul választot. Nem bántani akarlak ezzel,csak azt mondom,hogy az ember tudat alatt olyan pár választ mint az apja. Viszont ha változtatni akarsz,akkor hajrá,légy erős és keress egy olyan pasit aki gy csöppet se hasonlít a felsorolt férfiakra, a Te kislányod olyan példát lásson maga előtt,hogy jól válasszon,arról nem is beyzélve,hogy megérdemled,hogy boldog légy!!!!
2010. febr. 23. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Rosszul választottatok.Okuljatok a hibákból.Nem ártana egy önismereti csoportba elmenni hogy saját magatokat is megismerjétek mert enélkül az embereket se fogjátok kiismerni az ember gyakran akaratlan is másolja a körülötte lévő mintákat.A sors egy kitalált fogalom az életed te irányítod tapasztalatod már van hát nyisd ki a szemed jobban, vannak rendes emberek is a világon nem kell feladni.
2010. febr. 23. 12:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Változtathattok rajta, ha tudatosan törekedtek erre. Nem kötelező, hogy a körforgás ismételje magát. Valamiért nálatok ez visszatér (ugyanígy nálunk is van egy ilyen hurok egyébként), hogy ki szakítja meg, az egyedül a ti döntésetek (én a miénket meg akarom szakítani, mindegy, mivel jár).
2010. febr. 23. 12:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe nem szabad belenyugodni! Mindenkinek joga van a boldogsághoz, az emberi szóhoz, a törődéshez. Legalább a legközelebbi párodnál próbálj jót választani. Nem igaz, hogy neked csak a savó jut, a többiek pedig a tejfelből mártogatnak! Harcolj érte!
2010. febr. 23. 12:46
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
azt mondják, h mindenki olyat választ mint az apja.....írd össze h milyen típusú férfit szeretnél és gondolj vissza az intő jelekre, amik már mutatták h a párod nem az igazi....ezeket a jeleket is írd le, ha szerelmes leszel elő tudd venni és hideg fejjel végiggondolni, h megint fennállnak e (meg tudtok e mindent beszélni, boldog vagy e igazán, működik a kölcsönös tisztelet....pl).....szerintem h így ráismertél a rossz dolgokra nem lesz ez a sorsod....és tényleg a saját sorsod kovács vagy!!!
2010. febr. 23. 12:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok olyan párt, mint az apám. Legalábbis bizonyos tulajdonságokban biztos, hogy nem, kizárólag olyanban egyezhet apámmal, amiben minden férfi egyezik. :-) Volt egy ilyen párom, nagyon szerettük egymást, boldogok voltunk, apám elzavarta. Nos, én döntöttem, megszakítom a hurkot, vagy ő, vagy senki. :-) A Csernus-hívők hülyének tartanak, de nem érdekel, én nem leszek mártír.
2010. febr. 23. 12:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik egyetemi tanárom mondta egyszer az óra témájához kapcsolódva, hogy volt egy nő, akinek mindig ugyanaz volt, hogy "Amikor a Bélát megismertem, akkor egy rendes ember volt, aztán elvett, a házasságunk ötödik évében elkezdett inni, ütött-vert. Akkor aztán elváltam és megismertem a Lajost, aki egy rendes ember volt, de mikor összeházasodtunk, utána elkezdett inni, üt-ver, és el akarok válni tőle, mert megismertem most a Jánost, aki tényleg egy rendes ember..."

Hát az a nő nem vette észre, hogy magának csinálja.

Nektek sem ez a sorsotok, egyszerűen nem tudtok választani.

2010. febr. 23. 12:52
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

12:52-es a csernus hívűk nem tartanak hülyének, az h apád mintájára választasz, azt nem ő találta ki, max ő is helyesel....egyébként meg szerintem amit otthon lát az ember az meghatározó....pl ha a szüleid mindig ordibálással rendezték a konfliktusaikat, akkor neked is ez lesz a "normális"....ebben semmi hókuszpókusz nincs, mindössze csak amikor benne van az ember egy ilyen szituban, akkor nem látja a fától az erdőt......

kérdező: szerintem te már kezded látni az erdőt és szerintem a következő pasid már tudatos választás lesz, nem feltétlen kell belekerülni a hurkos történetbe (bár nem tagadom lehet ilyet sokat látni)

2010. febr. 23. 13:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
12:49! hideg fej = szerelem?!???
2010. febr. 23. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!