Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek cigány vagyok?

Szerintetek cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Anyától nem merem megkérdezni mert fajgyülölő és azt mondta ne foglalkozzak apámmal akit nem ismerek.

Na megkerestem apámat Fb-n (bírósági papírról szereztem az információkat). Barnább a bőre, de nem lehet megmondani milyen származású. A felesége egyértelműen cigány, a gyerekei is (akik apámtól vannak). Mindig is jobban kijöttem a cigányokkal. A legjobb barátnőm az (anyám nem tudja mert nem látszik rajta). Szőke hajú, kék szemű, hófehér bőrű vagyok. Anya szintén de a szolárium miatt sötét bőrű és a haját is átfestette így hasonlóan néz ki mint apám felesége.

Valahogy sejtem megfogjátok kérdezni a vezetéknevem és a keresztnevemet is. A vezetéknevem benne van a 10 leggyakoribba. 2 keresztnevem van. Az egyik szintén benne van a 10 leggyakoribba (nemzetközi név). A másik "dzs" betűs, szintén nemzetközi név.

Biztos ő az apám, mivel születésemkor csináltak apasági tesztet

Anya magyar.

2015. máj. 2. 19:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Ha fehér bőrű, szőke, kék szemű vagy, akkor senkiben nem fog felmerülni, hogy cigány vagy, neked is felesleges ezen filózni.
2015. máj. 2. 20:26
 12/27 anonim ***** válasza:
Én az előző vagyok azért ne tagadd le magad rajtam se látszik én vagyok a legfehérebb a családban :D mondjuk nekem barna hajam és szemem van de mindenki azt mondja h nem is gondolták volna..... Szóval ha nem hivatalos helyen kérdezik mert gondolom magyar állampolgár vagy na mind1 ha tényleg úgy kérdezik h na van e benned vmi sztem nyugodtan elmondhatod h ja ha tényleg roma aoud :)
2015. máj. 2. 20:35
 13/27 anonim ***** válasza:
Én az előző vagyok azért ne tagadd le magad rajtam se látszik én vagyok a legfehérebb a családban :D mondjuk nekem barna hajam és szemem van de mindenki azt mondja h nem is gondolták volna..... Szóval ha nem hivatalos helyen kérdezik mert gondolom magyar állampolgár vagy na mind1 ha tényleg úgy kérdezik h na van e benned vmi sztem nyugodtan elmondhatod h ja ha tényleg rom apud :)
2015. máj. 2. 20:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Bocsesz ezt 1x akartam :3
2015. máj. 2. 20:38
 15/27 szántóvető ***** válasza:
tölts fel egy arcképet,rögtön kiderül.
2015. máj. 2. 20:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége, hiszen a neveltetésed a fontos. Amúgy ha anyukád fajgyűlölő lehet hogy apukád sem roma.
2015. máj. 2. 21:22
 17/27 A kérdező kommentje:

Képet nem szeretnék feltölteni de ugy nézek ki mint egy barbie. Azt hiszik műhajam van pedig igazi, azt hiszik sminkelem magamat pedig nem

A vezetéknevem Tóth nem tudom mennyit segit

2015. máj. 2. 21:24
 18/27 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Nekem pl. van 1 barátnőm, senki nem mondaná meg róla, de ő is cigány. Anyukám meg fekete hajú, sötét szemű, barna bőrű, sokan cigánynak gondolják, de ő meg szerb. Én meg szőke kék szemű lettem és nem lehet megmondani rólam. Szóval van, aki annak néz ki és nem az, meg fordítva is.
2015. máj. 2. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:

de ha anyád rasszista, akkor hogy lehet cigány apád meg cigány nevelőapád?

különben nagyon sok nemcigány Tóth van

2015. máj. 2. 22:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy sok negatív dolog érte cigányok terén. Apám lelépett, nevelőapám megverte
2015. máj. 2. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!