Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek cigány vagyok?

Szerintetek cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Anyától nem merem megkérdezni mert fajgyülölő és azt mondta ne foglalkozzak apámmal akit nem ismerek.

Na megkerestem apámat Fb-n (bírósági papírról szereztem az információkat). Barnább a bőre, de nem lehet megmondani milyen származású. A felesége egyértelműen cigány, a gyerekei is (akik apámtól vannak). Mindig is jobban kijöttem a cigányokkal. A legjobb barátnőm az (anyám nem tudja mert nem látszik rajta). Szőke hajú, kék szemű, hófehér bőrű vagyok. Anya szintén de a szolárium miatt sötét bőrű és a haját is átfestette így hasonlóan néz ki mint apám felesége.

Valahogy sejtem megfogjátok kérdezni a vezetéknevem és a keresztnevemet is. A vezetéknevem benne van a 10 leggyakoribba. 2 keresztnevem van. Az egyik szintén benne van a 10 leggyakoribba (nemzetközi név). A másik "dzs" betűs, szintén nemzetközi név.

Biztos ő az apám, mivel születésemkor csináltak apasági tesztet

Anya magyar.

2015. máj. 2. 19:37
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja és volt egy nevelőapám szerintem ő is cigány volt. Sötét bőr, sötét haj. A neve is cigányokra jellemző. A viselkedése és beszéde is olyan volt
2015. máj. 2. 19:41
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Vérszerint? Lehetséges.

Bizonytalan gyökerekkel az vagy, aminek tartod magad.

2015. máj. 2. 19:41
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Miért olyan fontos, hogy vannak-e cigány felmenőid? Nem leszel tőle sem több, sem kevesebb.
2015. máj. 2. 19:42
 4/27 Lina32 ***** válasza:
71%

Szia,

szerintem nincs jelentősége. A magyar nép amúgy is keveredett már egy csomó más néppel. Tedd fel a kérdést, ha az lennél, zavarna-e, ha igen, miért? Ha nem zavar, akkor nem mindegy? Más lenne az életed, vagy másként viselkednél, attól függően, hogy milyen a származásod?

2015. máj. 2. 19:43
 5/27 A kérdező kommentje:
Engem sem érdekel milyen származású vagyok. De ez a bizonytalanság zavar
2015. máj. 2. 19:44
 6/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
84%
Sokkal fontosabb a származásnál, hogy mit teszel le az asztalra, hogyan viselkedsz. Szőke kékszemű is élhet cigányként, ha azt az utat választja.
2015. máj. 2. 19:46
 7/27 anonim ***** válasza:
40%
Inkább nem írok erre semmit,mert repülök.
2015. máj. 2. 19:58
 8/27 anonim ***** válasza:
75%
Hát igen, a cigányság sajnos rászolgált a nevére, de a magyarok ha találkoznak egy normális cigánnyal, aki úgy él, úgy dolgozik, mint a magyar, akkor nem különböztetik meg, befogadják. Magyarul: élj úgy, mint a magyarok, és senkiben nem kérdőjeleződik meg a származásod. Apáddal meg ne foglalkozzál. Otthagyott, kész.
2015. máj. 2. 20:17
 9/27 anonim ***** válasza:
62%
igen te egy cigán delek vagy :/ xdd am nem.
2015. máj. 2. 20:21
 10/27 anonim ***** válasza:
67%
Ha tényleg érdekel akk csak a vezeték nevét mondd el apukádnak :) és amúgy én is roma származású vagyok de ilyen keverék negyed román negyed magyar és nagyobb rész cigány:D szóval evvel azt akarom mondani h vezeték név alapján azt is megtudom neked mondani h milyen fajta :) mert van bejás,oláh,csurál,rumunglo és még van egy pár szóval ha nagyon érdekel tudok segíteni hogy ezt isee kideríteni :)
2015. máj. 2. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!