Szerintetek cigány vagyok?
Anyától nem merem megkérdezni mert fajgyülölő és azt mondta ne foglalkozzak apámmal akit nem ismerek.
Na megkerestem apámat Fb-n (bírósági papírról szereztem az információkat). Barnább a bőre, de nem lehet megmondani milyen származású. A felesége egyértelműen cigány, a gyerekei is (akik apámtól vannak). Mindig is jobban kijöttem a cigányokkal. A legjobb barátnőm az (anyám nem tudja mert nem látszik rajta). Szőke hajú, kék szemű, hófehér bőrű vagyok. Anya szintén de a szolárium miatt sötét bőrű és a haját is átfestette így hasonlóan néz ki mint apám felesége.
Valahogy sejtem megfogjátok kérdezni a vezetéknevem és a keresztnevemet is. A vezetéknevem benne van a 10 leggyakoribba. 2 keresztnevem van. Az egyik szintén benne van a 10 leggyakoribba (nemzetközi név). A másik "dzs" betűs, szintén nemzetközi név.
Biztos ő az apám, mivel születésemkor csináltak apasági tesztet
Anya magyar.
Vérszerint? Lehetséges.
Bizonytalan gyökerekkel az vagy, aminek tartod magad.
Szia,
szerintem nincs jelentősége. A magyar nép amúgy is keveredett már egy csomó más néppel. Tedd fel a kérdést, ha az lennél, zavarna-e, ha igen, miért? Ha nem zavar, akkor nem mindegy? Más lenne az életed, vagy másként viselkednél, attól függően, hogy milyen a származásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!