Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Apám alkoholista...

Mit tegyek? Apám alkoholista és rasszista és cigány származású barátom van.

Figyelt kérdés

Szóval.. (Apukám még a születésem előtt is alkoholizált,de rendes ember lenne pedig.) Viszont régen nagyon keveset foglalkozott velem és külföldre járt dolgozni,ha itthon volt akkor is a kocsmában töltötte az idejét,ezért teljesen eltávolodtam tőle,főleg,hogy most sincs ez másképp csak lebaszni tud mindenért. Mióta kezdek felnőni megváltozott pár dolog viszont. (lassan 3 éve szerelmes vagyok egy fiúba,akit 9 hónapja sikerült megszereznem),és nagyon boldog vagyok vele,kivéve amikor emiatt van a sok veszekedésünk. Amikor megtudta a családom,hogy a barátom milyen származású,kiutáltak/kitagadtak a családból,vagyis a hátam mögött kibeszélnek a szemembe meg nyalnak,de én nem tartom velük a kapcsolatot.Mindent kiderítettek a fiúról és a családjáról,de csak jó véleményeket szereztek róluk,de őket ez sem izgatja. Apa már beszélt a fiúval józan állapotban és teljesen jó véleménnyel van róla,kivéve amikor részeg és elhordja őt mindennek (de nagyrészt mamámék miatt van,hogy miért engedik,hogy ilyen fiúval vagyok együtt). Apa bulikba viszont csak vele enged el,tehát bízik benne. Anya támogat engem teljes mértékben és apának ez sem tetszik. Apának egyre több rendőrségi ügye van,de még így is folytatja tovább a piálást. Anya próbált lépni,de a válástól fél mivel hogy apa zaklatni fog minket,meg nincs sok pénzünk.

Nem tudom mit tegyek,elegem van már nagyon..

16/L

2015. ápr. 19. 11:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem, ezt én magam sem állítottam. Sőt, az általam említett lovári rassz is lebüdöscigányozza többi romát.
2015. ápr. 21. 08:51
 32/40 anonim válasza:
0%
Na megvoltam mar neki 😁😁😁?
2015. szept. 1. 16:46
 33/40 anonim válasza:
30%
De a Magyar az Magyar asszonyt ver ha már csinálja. A baj hogy a cigány is a mi asszonyainkat verik..
2016. márc. 29. 23:10
 34/40 anonim válasza:
75%
Ismerek sok cigányt aki normális. Általában. De mindegyik bebutul még a normális is mert bennük van ez a vér
2016. márc. 29. 23:11
 35/40 anonim válasza:
100%
Kérdező... Azóta is meg van a barátod?... Egyébként hol laksz?
2016. okt. 30. 17:01
 36/40 anonim válasza:
70%
Én nem értem miért mindjárt arra kell rákattanni hogy roma származású a srác? Te érzed hogy rendes ember -e vagy sem. Szerintem a körülötted forgó családi probléma épp elég az apád alkoholizmusa miatt. Nagyon sok itt az előítélet olyan ember felett akit nem is ismertek! Kérdezem én ha valaki cigány de rendes emberként él,dolgozik,igyekszik megfelelni az elvárásoknak azt miért bántjátok hisz nem is ismeritek? Ő sem tehet arról hogy cigánynak született,ismerek rendes embereket romákat. Tény hogy sok olyan is van mondhatom elég nagy százalékban akik bizony eléggé alpáriak és nem is szeretnének mások lenni. Azokat én is szivesen a pokolba kivánom ameik hazug ,rafinált és ráadásul azt hiszi magáról hogy ő a rafkós kemény cigány :D Akkor sem szabad mindenkit egy kalap alá venni! Aztán meg ebben az esetben szó sincs ilyesmiről. Ha a lány szereti és rendben működik a kapcsolat,akkor sokkal nagyobb baj az hogy a családkörül van a gáz! Apának rendőrségi ügyei vannak az semmi mert ő nem cigány :D Apa alkoholista,igazságtalan az semmi mert nem cigány :D Magyarországon ez a baj a fejekben és az intelligencia hiánya miatt itt ez nagy gáz szintén! Elmész Ausztriába pld ott a magyar a cigány ugyebár! Kinek esik jól ha transzparensen látja a feliratot: Ne lopjatok Magyarok!!!! Nyilván nem csak lopósok mennek Ausztriába de érezhető ha magyar vagy ill. megszólasz magyarul rögtön érzik hova tegyenek! Senkinek nem esik jól nyilván a becsülettel élő magyarnak sem. Ezzel csak azt szeretném éreztetni hogy bárki lehet kissebségben és senkinek nem jó érzés ha alaptalanul pálcát törnek felette mert éppen másik nép vagy épp más a bőre színe stbi..Igenis az embert kell nézni mindenkinek nem egy adott fajt. Mindezt összegezve annyit tudok neked mondani hogy az apádnak kell rendet tenni a fejébe,ugyanis ő itt a nagy gond a problémás életével. Üljetek le mikor józan és beszéljétek meg ezt. A fiúval meg jól érzed magad és úgy érzed működik a kapcsolat akkor nincs miről beszélni.A többi meg eldől az élet folyamán. Sok sikert!
2016. nov. 15. 21:07
 37/40 anonim ***** válasza:
70%

Kedves utolsó hozzászóló!

Maximálisan egyetértek veled. Pontos és szép megfogalmazás.

2017. dec. 1. 20:02
 38/40 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezd meg tőle, hogy mennyivel különb szerinte egy önerőből lezüllött alkoholista magyar egy józan cigánynál, aki nem tehet a származásáról.
2020. nov. 8. 16:51
 39/40 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet kérdező? Sok év telt el...
2020. nov. 8. 19:19
 40/40 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, mi a helyzet azóta.
2021. jan. 2. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!