Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Apám alkoholista...

Mit tegyek? Apám alkoholista és rasszista és cigány származású barátom van.

Figyelt kérdés

Szóval.. (Apukám még a születésem előtt is alkoholizált,de rendes ember lenne pedig.) Viszont régen nagyon keveset foglalkozott velem és külföldre járt dolgozni,ha itthon volt akkor is a kocsmában töltötte az idejét,ezért teljesen eltávolodtam tőle,főleg,hogy most sincs ez másképp csak lebaszni tud mindenért. Mióta kezdek felnőni megváltozott pár dolog viszont. (lassan 3 éve szerelmes vagyok egy fiúba,akit 9 hónapja sikerült megszereznem),és nagyon boldog vagyok vele,kivéve amikor emiatt van a sok veszekedésünk. Amikor megtudta a családom,hogy a barátom milyen származású,kiutáltak/kitagadtak a családból,vagyis a hátam mögött kibeszélnek a szemembe meg nyalnak,de én nem tartom velük a kapcsolatot.Mindent kiderítettek a fiúról és a családjáról,de csak jó véleményeket szereztek róluk,de őket ez sem izgatja. Apa már beszélt a fiúval józan állapotban és teljesen jó véleménnyel van róla,kivéve amikor részeg és elhordja őt mindennek (de nagyrészt mamámék miatt van,hogy miért engedik,hogy ilyen fiúval vagyok együtt). Apa bulikba viszont csak vele enged el,tehát bízik benne. Anya támogat engem teljes mértékben és apának ez sem tetszik. Apának egyre több rendőrségi ügye van,de még így is folytatja tovább a piálást. Anya próbált lépni,de a válástól fél mivel hogy apa zaklatni fog minket,meg nincs sok pénzünk.

Nem tudom mit tegyek,elegem van már nagyon..

16/L

2015. ápr. 19. 11:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
78%
erre a kérdésre térjünk vissza 5-6 év múlva, hogy akkor hogy látod.
2015. ápr. 19. 11:58
 22/40 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen embereknek csak annyit kívánok, h hogy hozza az élet össze egy roma származású emberrel akiről nem tudja, hogy az mert nem mindenkin látszik külsőleg, főleg ha a viselkedése is normális.

Kíváncsi lennék miután megszerette el hagyná-e, csak azért mert valamelyik felmenőjében van cigány vér.

2015. ápr. 19. 12:04
 23/40 A kérdező kommentje:
Fehér barátai vannak,ő is utálja az ilyen buta cigányokat,nem hallgat cigányzenét,kulturáltan viselkedik
2015. ápr. 19. 12:04
 24/40 anonim ***** válasza:
51%

A vér nem válik vízzé.

Csajszi! Hallgass a tapasztaltabbakra: lehet, hogy most normális, de a legtöbb cigányt a családja, környezete idővel visszahúzza vagy később jönnek csak elő azok a dolgok, amik a rasszukra jellemzőek. Sajnos saját tapasztalatból írok, bár a férjem nem cigány volt, hanem szerecsen, de a kultúrális különbség ugyanúgy megvan. 18 évesen én is naív voltam, mert minden szép és jó volt a házasság előtt, a tapasztaltabbak tanácsaira nem hallgattam, hanem elintéztem azzal, hogy biztosan rasszisták. Ha megfogadtam volna az okosabbak tanácsait, akkor nem cseszem el az életemet így...

2015. ápr. 19. 14:51
 25/40 anonim ***** válasza:
40%

Mi lenne, ha nem mindenki avval foglalkozna, hogy a barátja cigány, hanem avval, hogy az apja alkoholista!

Olyan undorító emberek járnak ide.

Kedves kérdező! Ne hallgass rájuk! Sajnos nem tudok segíteni.

2015. ápr. 19. 14:55
 26/40 anonim ***** válasza:
50%
Nem baj ha együtt jártok, de közös gyereket nehogy tervezzetek. :D Sok már a "félszerzet" :)))
2015. ápr. 19. 15:46
 27/40 anonim ***** válasza:
29%
19 Sikerült egy nagyon reprezentatív mintából adatokat venned. Internet, kurucinfó, stb. nettó hazugság. Majd ha egyszer beleláthatsz a tényleges bűnözési statisztikába, akkor fogsz meglepődni, hogy milyen érdekes arányok vannak benne. A netre mindenki azt ír, amit akar, ebből értelmes ember nem indul ki.
2015. ápr. 19. 17:48
 28/40 anonim ***** válasza:
75%

Már eleve az sem jó pont, hogy három évig loholtál egy srác után, aki nagy nehezen beadta neked a derekát. Akárki akármit mond, innentől te vagy "kiszolgáltatott" helyzetben, mert a kapcsolat első percétől tudja, hogy odavagy érte.

Amúgy engem vert már át kétdiplomás cigány, úgyhogy én nem adok arra, hogy közöttük is van normális. Lehet jól szituált, kellemes ember, de munkakapcsolatba, párkapcsolatba nem érdemes kerülni velük. Én sem értékelném rohadtul, ha hazaállítana a lányom egy cigánnyal, ez van.

2015. ápr. 19. 19:14
 29/40 anonim ***** válasza:
59%
Egy időben az ország elmaradottabb szegletére vetett a munkám. Itt ismertem meg behatóbban a cigányságot, és bizony sok olyat is megismertem (igaz, szinte valamennyi lovári származású), aki mind szorgalomban, mind becsületben túltesz a magyarok zömén. Mondom ezt annak ellenére, hogy én magam sem szeretnék a családomba fogadni egyet sem.
2015. ápr. 20. 12:12
 30/40 anonim ***** válasza:
87%
Utolsónak: nem mindegy, hogy a jó a kivétel, akivel példálózol vagy a nagy átlag a jó...
2015. ápr. 20. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!