Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? Apám alkoholista...

Mit tegyek? Apám alkoholista és rasszista és cigány származású barátom van.

Figyelt kérdés

Szóval.. (Apukám még a születésem előtt is alkoholizált,de rendes ember lenne pedig.) Viszont régen nagyon keveset foglalkozott velem és külföldre járt dolgozni,ha itthon volt akkor is a kocsmában töltötte az idejét,ezért teljesen eltávolodtam tőle,főleg,hogy most sincs ez másképp csak lebaszni tud mindenért. Mióta kezdek felnőni megváltozott pár dolog viszont. (lassan 3 éve szerelmes vagyok egy fiúba,akit 9 hónapja sikerült megszereznem),és nagyon boldog vagyok vele,kivéve amikor emiatt van a sok veszekedésünk. Amikor megtudta a családom,hogy a barátom milyen származású,kiutáltak/kitagadtak a családból,vagyis a hátam mögött kibeszélnek a szemembe meg nyalnak,de én nem tartom velük a kapcsolatot.Mindent kiderítettek a fiúról és a családjáról,de csak jó véleményeket szereztek róluk,de őket ez sem izgatja. Apa már beszélt a fiúval józan állapotban és teljesen jó véleménnyel van róla,kivéve amikor részeg és elhordja őt mindennek (de nagyrészt mamámék miatt van,hogy miért engedik,hogy ilyen fiúval vagyok együtt). Apa bulikba viszont csak vele enged el,tehát bízik benne. Anya támogat engem teljes mértékben és apának ez sem tetszik. Apának egyre több rendőrségi ügye van,de még így is folytatja tovább a piálást. Anya próbált lépni,de a válástól fél mivel hogy apa zaklatni fog minket,meg nincs sok pénzünk.

Nem tudom mit tegyek,elegem van már nagyon..

16/L

2015. ápr. 19. 11:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
38%

Hogy itt mennyi buta, rasszista ember van. Kérdező: ne foglalkozz azokkal, akik a származása miatt leszólják a barátodat, vagy téged. Lényeg, hogy ti szeretitek egymást. Kit érdekel, hogy ki milyen származású?

Anyád támogatása pozitív, apáddal az alkoholproblémái miatt próbáld minimalizálni a kapcsolatot. Az egymás közötti problémáikat meg oldják meg ők.

2015. ápr. 19. 11:23
 12/40 anonim ***** válasza:
37%

Te a kurucinfó aztán kicsit se rasszista oldal, igazad van arra az oldalra lehet ám adni...

Álljak neki linkelgetni nem cigány srácokat akik bántalmazták a barátnőjüket?

De komolyan a szülei is elfogadják nem csak egy 16 éves lány bízik a srácban, ne legyünk már feltétel nélkül rasszisták..

2015. ápr. 19. 11:24
 13/40 anonim ***** válasza:
49%

Ha cigány származású az nem azt jelenti, hogy ízig vérig cigány.

És attól mert az mivan? Bizony lehet jó ember is.

Nem minden cigány egyforma!!!

Kérdező te pedig legyél boldog vele.

2015. ápr. 19. 11:27
 14/40 A kérdező kommentje:
Örülj neki,hogy nem a te bajod :)
2015. ápr. 19. 11:29
 15/40 mtke ***** válasza:
50%
Jön mindenki azzal hogy keressen magyar származású párt mert a cigánnyal csak baj van megveri stb nem is ismeritek azt a fiút. Úgy tesztek mintha a magyar férfi nem ütnék meg a barátnőjét, feleségét! Ha Boldog vagy ne foglalkozz senkivel és semmivel
2015. ápr. 19. 11:29
 16/40 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak ez a baj hanem,hogy anya nem akar tőle elválni és ennek csak mi isszuk meg a levét főleg,hogy elfordult tőlem a "szerető" családom..Komolyan ennyire szeretnek..?
2015. ápr. 19. 11:33
 17/40 anonim ***** válasza:
34%
Undorító, rasszista emberek vannak itt, cigány és cigány között is van különbség, nem szabad mindenkit egy kalap alá venni. Viszont a kérdésedet nem értem kérdező! Legyél boldog a pároddal, ha megver, stb. hagyd el, de egyenlőre nem adott erre utaló jeleket. Mi itt a gond? Nem kell apáddal foglalkozni.
2015. ápr. 19. 11:41
 18/40 anonim ***** válasza:
42%
Ne foglalkozz mással,a származás semmit nem számít,csak mostanában divat rasszistának lenni. Legyetek boldogok! :)
2015. ápr. 19. 11:47
 19/40 anonim ***** válasza:
50%
Tipikus szöveg : ő nem olyan :D Nem hát :D Te a saját hibádból fogsz tanulni elég keményen remélem.
2015. ápr. 19. 11:53
 20/40 A kérdező kommentje:

De most könyörgöm,ne másmilyennek képzeld már el. Normálisan dolgozó emberek a szülei,csak pozitív dolgokat tudok róluk mondani,ahogy mások is. Egy fehér ember is csinál ilyeneket (még rosszabbakat is)amiket felsoroltál.

Lehet,hogy naiv vagyok de már nagyon régóta ismerem őt és attól még nyitva van a szemem.

És van cigány és cigány között különbség!!

2015. ápr. 19. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!