Visszamennétek az időben, hogy megismerjétek a távoli felmenőiteket?
Figyelt kérdés
Engem nagyon foglalkoztat ez a téma. Néhány dédszülőmről képem sincs, olyan jó lenne legalább látni őket, hogy milyenek voltak. Tudom, hogy egyszerű emberek voltak mint a maiak, de mégis akkora élmény lenne megismerni őket, akiktől származom.2015. márc. 15. 00:30
1/9 anonim válasza:
Én mindenképpen, legalább 500 évvel ezelőttre.
2/9 anonim válasza:
Igen, kíváncsi lennék rájuk. Még a nagyszüleimről is csak nagyon kevés sztorit tudok, a dédszüleimről gyakorlatilag semmit (nem egy mesélős család a miénk.) Szeretném látni, honnan jövök, érdekes lenne a család története, vagy pl. egy-egy feltűnő tulajdonság honnan ered, hogyan öröklődött tovább.
4/9 anonim válasza:
Nagyszüleim mindig meséltek arról milyen volt háborúban élni, harcolni, túlélni egy bombázást, na meg utána végigélni egy életet a kommunizmusban, de megnézném az ő szüleiket, nagyszüleiket is, vagy a saját szüleim gyerekként, fiatalon.
5/9 anonim válasza:
Én is szeretnék. Állítólag nagyon hasonlítok az apai nagyanyámra, az idősebb rokonság mindig mondja, mikor meglátnak. Nagyon kíváncsi vagyok rá és a sztorijára. Sajnos sosem hallok róla, mert öngyilkos lett, mikor apum 12 éves volt, és ő találta meg. Érthető, hogy sosem beszél róla. Pedig én nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen volt, mi történt, miért tette. Szeretnék visszamenni, beszélni vele, megismerni, esetleg megváltoztatni a dolgokat...
6/9 anonim válasza:
Igen, izgalmas lenne és megtudnám honnan indultunk.
7/9 anonim válasza:
van 1 olyan honlap hogy myheritage, ott megcsinálhatod a családfádat, és talán infohoz juthasz róluk.
9/9 anonim válasza:
Én szívesen visszamennék. Pont ezen gondolkoztam a napokban, hogy milyen jó lenne ha ez lehetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!