Még távoli rokon vagy már az se?
Nem.
Ennyi erővel Ádámtól és Évától mi mind egymás távoli rokonai vagyunk.
Igen, távoli felmenőd...
Vér szerint van hozzá közöd...hiszen nem beházasodásból került köztetek senki a hazasságba, de nagyon távoli
(Ádám Évában, mint az első emberekben nem hiszek...Darwin evolűciósnelmélete nekem valóságosabb:))
azért az nem ugyanaz, mint amikor x ükig vissza is tudod vezetni:D
szerinted miért csinálják a családfákat?
egyik ágon én 3 ükig tudom visszavezetni.. unokatesókig másod 3-ad negyedig..
2-odunokatesóimmal napi szinten tartom a kapcsolatot, mi egy családnak tartjuk..
attól még rokona volt ezesetben Petőfi is...nem arról van szó, hogy USA-ban valaki csak mert majmoktól származunk...
sztem ezt ha akarná le is tudná jegyezni, ezért kicsit más
bár azóta már eléggé felhígult a vére, attól még a nagyon távoli rokona vagy :)!!!
ezen amúgy én is sokat gondolkoztam már, hogy milyen nagy vezérek, forradalmárok, tudósok lehettek az őseim között..:)
tök érdekes lenne, ha a kezdetektől kezdve vezetve lenne egy gigantikus óriásfa adatbázis, és mindenki vissza tudná keresni ki kinek a rokona.. szerintem meglepő eredmények jönnének ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!