Hogyan tudnám felvidítani a rokonaimat, ha nekem is kb. meghalni van kedvem?
Mi az oka a rosszkedvüknek és a tiédnek? Mert ha például nehéz pénzügyi helyzet miatt van rossz kedvük akkor hiába mondasz el egy jó viccet, attól még nyomasztani fogja őket a helyzetük.
Engedd meg önmagadnak hogy az legyél aki abban a pillanatban vagy. Ha eleged van mindenből és feszültséggel élsz, lehetetlen küldetés magadra vállalni a család udvari bolondja címet. Ha te nem tudsz szívből kacagni, mert az aktuális hangulatod olyan, ne várják el tőled hogy őket te dobd fel.
Ha nehéz a helyzetük valami miatt az egyetlen ami földobná őket a remény. Tehát el kell kezdeni ötletelni hogy mi módon lehet jobb helyzetbe kerülni, akár anyagi , akár hangulati, akár munkahelyi bármi.
Lehet hogy ha a tavasz kezdetével nekiálltok egy szép kis pihenősarok létrehozásának a kertben , az földobja a többieket is. De az is lehet hogy nem. Ajánlom figyelmedbe A Gyógyító Kód c. könyvet. Netről is néhány helyen le lehet tölteni. Nagyon jó megoldást kínál még a depresszióig leült hangulatra is, de az egészség helyrehozására is.
Gyere át, beszélgessünk. Lehet, hogy nem tudlak megnevettetni, de együtt sírhatunk!
Nekem ezt mondta a barátnőm, amikor magam alatt voltam. :)
Egyébként nem tőled várják a szórakoztatást, csak ez a tipikus "mesélj valami jót" szöveg lehet, amikor legalább annak szeretne örülni, ha veled történt valami jó. De néha már az is öröm, ha nem történik semmi különös.
Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!