Hogyan tudom megtalálni azokat a rokonaimat, akik Budapesten vannak eltemetve?
Én vidéki vagyok, de jelenleg az egyetemi tanulmányaim miatt Pesten lakom. Családfakutatáshoz lenne szükségem néhány információra. Két távolabbi rokonom is a fővárosban élt, halt meg, és itt is vannak eltemetve. Egyikük konkrétan még 1964-ben halt meg, a felesége jóval később, ők valamelyik fővárosi temetőben nyugszanak. A másik illető, akit keresek, szintén itt halt meg, és csak annyit tudok, hogy 1984 után. Esetleg még a 90'-es években élt, de tudtommal az ezredfordulót már nem érte meg. Az a kérdésem, hogy hol tudok ezeknek utánanézni. Van egy pár temető a városban, és fogalmam sincs, melyikben nyugszanak. Ismertek temetői keresőt, ahol rá lehet keresni konkrétan az eltemetettek neveire? Pl. Szegeden, Győrben is van már ilyen; nem tudom, hogy Pesten van-e ilyen lehetőség. Esetleg a fővárosi temetők nyilvántartásai hozzáférhetők?
Bármiféle ötletet, tanácsot szívesen fogadok, és azokat előre is köszönöm!
www.temetonyilvantartas.hu
www.temetoinfo.hu
www.temetkezes.lap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!