Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Olyanokat szeretnék megkérni...

Olyanokat szeretnék megkérni hogy töltsék ki az anonim kérdőívem, akiknek legalább egy 2 éven felüli gyereke van! Sokat segítenének nekem egy munkámban. Itt a link: https://spreadsheets. Google.com/viewform? Formkey=dGdIa0JENjZ1YVpUQkkwNG5TWFVnd1E6MA

Figyelt kérdés
Mindenkit megkérek, hogy viccből ne töltsék ki a kérdőívet, szeretném ha őszinte válaszokat kapnék.
2010. febr. 5. 22:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nekem a kiértékelés szempontjából mindegy h saját lakás vagy nem. És ha szülőkkel laktok az kiderül abból, h hányan éltek egy háztartásban.:) És abban igazatok van, hogy az egészség nagyon fontos, de sajnos az nem olyan mint például a munka,hogyha dolgozunk érte mondjuk feljebb kerülhetünk a ranglétrán.Az egészség vagy van, vagy nincs, hiába élünk egészségesen mégis lehet, hogy például rákosak leszünk, önhibánkon kívül.:/ Bár ez elég szubjektív kinek mi a legfontosabb, lehet írni pluszba vmit ha úgy gondoljátok.
2010. febr. 5. 23:36
 22/28 A kérdező kommentje:
23:32-es, nagyon jó, hogy felvetetted ezt a kérdést, először családot írtam a párom és a gyerek helyett, de szerintem van akinek a gyerek sokkal fontosabb, mint a párja... Ha nálad egyenértékű rakhatsz oda egyenlőséget jelet,érteni fogom.
2010. febr. 5. 23:38
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem valami jó ez a kérdőív. Vannak kérdések, amik már előfeltételeznek bizonyos válaszokat korábbi kérdésekre, pláne, hogy kötelező kitölteni őket. Ez hibe. Nem tudom kitölteni a kérdőívedet, pedig 2 éven felüli gyerekem van. Pusztán azért, mert bár kérdésként szerepel, hogy mi a családi állapotom (egyedülálló), ezt a választási lehetőséget mégsem veszik figyelembe a további kérdések? Hogy válaszoljak pl. arra, hogy mit és mennyit dolgozik a párom, ha nincs? Vagy ha csak azokra korlátozódik a felmérés, akik párkapcsolatban élnek, akkor miért elfogadható válasz az, hogy valakinek a családi állapota egyedülálló? Ne haragudj, de ez a kérdőív hibás.
2010. febr. 5. 23:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Neked is igazad van, ez az első ilyen kérdőívem, úgyh tényleg vannak benne hibák.Legközelebb már legalább tudom mire kell jobban odafigyelni.
2010. febr. 5. 23:54
 25/28 anonim ***** válasza:
kitoltottem
2010. febr. 5. 23:56
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha segitek vele, akkor en is szivesen kitoltom az ivet, nem problema. De ha betudnad nekem linkelni az nagyon jo lenne, mert en nem tudok masolgatni. Menni fog? Ha igen, az nagyon jo lenne, koszi.
2010. febr. 6. 02:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is kitöltöttem! Az iskolásnál volt egy félreérthető, az egyiknél nem kötelező kitölteni, de a következő csillagos kérdés mégis visszautal. (Nem töltöttem ki, nincs még iskolás gyermekem...)
2010. febr. 6. 03:50
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki kitöltötte. Érdekes olvasni a válaszokat. És szívből kívánom mindenkinek, hogy a varázspálcásra adott válaszok teljesüljenek.:)
2010. febr. 6. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!