Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Olyanokat szeretnék megkérni...

Olyanokat szeretnék megkérni hogy töltsék ki az anonim kérdőívem, akiknek legalább egy 2 éven felüli gyereke van! Sokat segítenének nekem egy munkámban. Itt a link: https://spreadsheets. Google.com/viewform? Formkey=dGdIa0JENjZ1YVpUQkkwNG5TWFVnd1E6MA

Figyelt kérdés
Mindenkit megkérek, hogy viccből ne töltsék ki a kérdőívet, szeretném ha őszinte válaszokat kapnék.
2010. febr. 5. 22:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nekem megnyitja, de mivel nincs gyerekem még,nem válaszolhatok...21/L
2010. febr. 5. 22:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Kár, hogy néhol nincs olyan válaszlehetőség, hogy egyéb, és hely, hogy beírhassam mi az. Mert pl. a hely ahol lakunk az egy akkora nagyváros mint Pest, de se nem megyeszékhely, se kisváros, se főváros, hanem simán egy nagyváros. Igaz, külföldön élünk, így akkor ne töltsem ki a tesztet? csak mert még van 1-2 hely, ahol elég irreális dolgok jönnének ki ahhoz képest ha otthon élnénk.
2010. febr. 5. 23:03
 13/28 A kérdező kommentje:

De töltsd ki ha van kedved, ha nagyváros írd be hogy megyeszékhely, ezek nem is olyan fontosak.És köszönöm.:)

Azoknak akiknek meg annyi fölös idejük van, h hülyeségeket írogálnak be, nyugodtan tegyék csak. Nekem fél másodperc kiszűrni, nektek meg időbe telik hülyeségeket beírkálni, de hát ha nincs jobb szórakozásotok, rajtam ne múljon.:)

2010. febr. 5. 23:10
 14/28 A kérdező kommentje:
Jah és utolsó válaszolónak köszönöm az építő kritikát, máskor erre jobban fogok figyelni, és igazad van, több helyen kellett volna egyéb kategóriát tennem.
2010. febr. 5. 23:11
 15/28 anonim ***** válasza:

Bocs, de nekem ilyen este ehhez már nincs kedvem, mert nem jó benne dolgozni. Nem szimpatikus, hogy egy mezőbe kell írni többféle adatot.

Az átlagos kereset helyett szerintem jobb az átlagkereset. Melyik étkezésekkor, pedig fura. Ebben lehet, hogy nincs igazam, de nekem egyes számmal jobban hangzik, még, ha több válasz is jó rá.

2010. febr. 5. 23:15
 16/28 anonim ***** válasza:
ja, és az életben a legfontosabb az egészség:) anélkül semmi nem ér semmit!
2010. febr. 5. 23:21
 17/28 anonim ***** válasza:

aha, de ahhoz, hogy egészséges legyél azért enni is kell...

Amúgy egyet értek veled, csak ilyen későn már szeretek kötözködni.

2010. febr. 5. 23:23
 18/28 anonim ***** válasza:
ja, és az sem mindegy, annál a kérdésnél, hogy lakás, hogy albérlet vagy saját, vagy netán szülőkkel együtt laknak...stb
2010. febr. 5. 23:26
 19/28 anonim ***** válasza:
Az egészséget ahhoz a kérdéshez értettem, hogy mi a legfontosabb dolog az életben, és az evés nincs a felsoroltak közt kedves kötözködő :), pedig nem tenném az utolsó helyre az biztos
2010. febr. 5. 23:29
 20/28 anonim ***** válasza:
a párom meg a gyerekem között meg nem szívesen állítok sorrendet, mert elvileg a gyerek az első, de a párommal meg leélem az életemet (normális esetben), mikor a gyerekek már rég kirepültek, ő még mindig ott lesz velem.
2010. febr. 5. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!