Olyanokat szeretnék megkérni hogy töltsék ki az anonim kérdőívem, akiknek legalább egy 2 éven felüli gyereke van! Sokat segítenének nekem egy munkámban. Itt a link: https://spreadsheets. Google.com/viewform? Formkey=dGdIa0JENjZ1YVpUQkkwNG5TWFVnd1E6MA
De töltsd ki ha van kedved, ha nagyváros írd be hogy megyeszékhely, ezek nem is olyan fontosak.És köszönöm.:)
Azoknak akiknek meg annyi fölös idejük van, h hülyeségeket írogálnak be, nyugodtan tegyék csak. Nekem fél másodperc kiszűrni, nektek meg időbe telik hülyeségeket beírkálni, de hát ha nincs jobb szórakozásotok, rajtam ne múljon.:)
Bocs, de nekem ilyen este ehhez már nincs kedvem, mert nem jó benne dolgozni. Nem szimpatikus, hogy egy mezőbe kell írni többféle adatot.
Az átlagos kereset helyett szerintem jobb az átlagkereset. Melyik étkezésekkor, pedig fura. Ebben lehet, hogy nincs igazam, de nekem egyes számmal jobban hangzik, még, ha több válasz is jó rá.
aha, de ahhoz, hogy egészséges legyél azért enni is kell...
Amúgy egyet értek veled, csak ilyen későn már szeretek kötözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!