Írnátok különleges keresztneveket? Mint pl: Barack
magyar vagyok, és semmit se pontoztam le, éppenséggel 0án állok.
A te 'hovatartozásodat' azonban meg sem kell kérdezni...
Hogyha férfi akkor mondjuk: Arszlán
( ősmagyar név )jelentése: oroszlán
Női névnek szerintem különleges lehet az: Izadóra
Lüszi, Emerencia, Nedda, Dafné, Immakuláta, Szixtin(a), Zöldike, Tercia, Xavéria, Nefelejcs, Nóna, Jusztin, Csere, Hubert, Herold, Garibald, Germán, Jákó, Hamilton, Noé, Napóleon, Izrael, Ixion, Liberátusz Csatár, Mateusz, Raul, Romárió Ronaldó, Cseresznye, Fahéj, Gyömbér, Dzsindzser, Aglent, Alirán, Bahar, Béta, Elif, Árlen, Benke, Bere, Létó, Sáfély, Sudár, Erátó, Kilit, Mikolt, Györke, Ében, Móka, Miron, Ata, Témisz, Kara, Harka, Absa, Zejnep, Küne, Cseresznye, Hárs, Dió, Fahéj, Fehér, Móka, Március, Gesztenye, Torna, Ozora, Sáfrány, Göncöl, Szeder, Balzsam, Színes, Remény, Béke, Áldás, Amondó, Bojtorján, Áfonya, Búzavirág, Málna, Szirom, Picur, Bájos, Jávorka, Életke, Havaska, Magyarka, Rubin, Manga, Menta, Alpár, Herkules, Acél, Zeusz, Jámbor, Hódos, Ében, Éden, Dallasz, Denver, Leander, Laborc, Dzsoki, Vidor, Vitéz
Huhúúú!Ez jó sok lett, lehet válogatni!
Azt, hogy fiú-e vagy lány név, nem tudom!
Tippeljetel(Tippeljenek)!
Fiú nevek: Gida, Ince, Igor, Joel, Kürt, Lázó, Leon, Manó, Olaf, Pető, Radó, Solt, Tádé, Akács, Apród, Becse, Brunó, Egyed, Ellák, Elmár, Fóris, Hümér, Ipoly, Kende, Maxim, Páris, Rókus, Aladin, Atlasz, Jordán, Kamill, Kötöny, Lucián, Megyer, Nónusz, Oberon, Sólyom, Bottyán, Fábiusz, Tárkány, Karácson, Baltazár, Achilles, Szixtusz, Archibald, Jukundusz (ezek mind magyar nevek)
Lány nevek: Alma, Béke, Nóna, Tea, Arany, Arika, Ditta, Gerle, Henni, Holda, Imola, Jella, Manda, Manna, Margó, Mátka, Menta, Múzsa, Nimfa, Őzike, Pálma, Polli, Avarka, Babett, Boróka, Eperke, Füzike, Galamb, Hippia, Iringó, Mályva, Mimóza, Orgona, Őszike, Rubina, Szegfű, Szirén, Ajándék, Áldáska, Begónia, Bibiána, Bíborka, Bogárka, Bodza, Csirilla, Csillag, Délibáb, Fehérke, Fürtike, Gazella, Gertrúd, Havaska, Hóvirág, Olimpia, Petúnia, Sudárka, Sugárka, Szemőke, Szeréna, Tulipán, Üdvöske, Verbéna, Zöldike, Angyalka, Árvácska, Csendike, Cseperke, Demetria (<3), Gyopárka, Napsugár, Orchidea, Pintyőke, Reményke, Szederke, Szellőke, Szendike, Szörénke, Tavaszka, Bársonyka, Hortenzia, Hófehérke, Kleopátra, Nefelejcs, Gyöngyvirág (ezek szintén mind magyar nevek... :D)
Belátom, van egy-két név, ami röhejesen hangzik, de ezek tényleg mind léteznek, és ha egy névnek a végén ott van egy 'ka' vagy egy 'ke', az nem becenév... :D :D ;)
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!