Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Írnátok különleges keresztneve...

Írnátok különleges keresztneveket? Mint pl: Barack

Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 17:04
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
4%
a magyarok ilyen nagy magyarkodók ezért a külföldi neveket lepontozzák. halnának éhen.
2015. jan. 3. 17:39
 22/31 anonim ***** válasza:

magyar vagyok, és semmit se pontoztam le, éppenséggel 0án állok.

A te 'hovatartozásodat' azonban meg sem kell kérdezni...

2015. jan. 3. 18:06
 23/31 anonim válasza:
A kedvencem, mert ennek a jelentése is wtf: Csepel (férfi), jelentése: sarjadékerdő :D
2015. jan. 4. 17:11
 24/31 anonim válasza:
Remény (lány)
2015. jan. 4. 17:36
 25/31 anonim válasza:
68%

Hogyha férfi akkor mondjuk: Arszlán

( ősmagyar név )jelentése: oroszlán

Női névnek szerintem különleges lehet az: Izadóra

2015. jan. 4. 21:11
 26/31 Arwen Undómiel válasza:
Lány:Virág, Szeléna
2015. jan. 6. 18:26
 27/31 Alex Fly ***** válasza:
A kislányom Androméda.
2015. jan. 8. 15:53
 28/31 anonim válasza:

Lüszi, Emerencia, Nedda, Dafné, Immakuláta, Szixtin(a), Zöldike, Tercia, Xavéria, Nefelejcs, Nóna, Jusztin, Csere, Hubert, Herold, Garibald, Germán, Jákó, Hamilton, Noé, Napóleon, Izrael, Ixion, Liberátusz Csatár, Mateusz, Raul, Romárió Ronaldó, Cseresznye, Fahéj, Gyömbér, Dzsindzser, Aglent, Alirán, Bahar, Béta, Elif, Árlen, Benke, Bere, Létó, Sáfély, Sudár, Erátó, Kilit, Mikolt, Györke, Ében, Móka, Miron, Ata, Témisz, Kara, Harka, Absa, Zejnep, Küne, Cseresznye, Hárs, Dió, Fahéj, Fehér, Móka, Március, Gesztenye, Torna, Ozora, Sáfrány, Göncöl, Szeder, Balzsam, Színes, Remény, Béke, Áldás, Amondó, Bojtorján, Áfonya, Búzavirág, Málna, Szirom, Picur, Bájos, Jávorka, Életke, Havaska, Magyarka, Rubin, Manga, Menta, Alpár, Herkules, Acél, Zeusz, Jámbor, Hódos, Ében, Éden, Dallasz, Denver, Leander, Laborc, Dzsoki, Vidor, Vitéz

Huhúúú!Ez jó sok lett, lehet válogatni!

Azt, hogy fiú-e vagy lány név, nem tudom!

Tippeljetel(Tippeljenek)!

2015. jan. 14. 17:58
 29/31 Katona Rozi válasza:
Nem értem azokat, akik szerint kövér. Komolyan, csak arra mondhatjuk, hogy "jól néz ki", aki 45 kilós, és alig van rajta valami bőr? Ugyan már, Demi úgy gyönyörű ahogy van. :) ;) <3 <3
2015. jan. 18. 10:35
 30/31 Katona Rozi válasza:

Fiú nevek: Gida, Ince, Igor, Joel, Kürt, Lázó, Leon, Manó, Olaf, Pető, Radó, Solt, Tádé, Akács, Apród, Becse, Brunó, Egyed, Ellák, Elmár, Fóris, Hümér, Ipoly, Kende, Maxim, Páris, Rókus, Aladin, Atlasz, Jordán, Kamill, Kötöny, Lucián, Megyer, Nónusz, Oberon, Sólyom, Bottyán, Fábiusz, Tárkány, Karácson, Baltazár, Achilles, Szixtusz, Archibald, Jukundusz (ezek mind magyar nevek)

Lány nevek: Alma, Béke, Nóna, Tea, Arany, Arika, Ditta, Gerle, Henni, Holda, Imola, Jella, Manda, Manna, Margó, Mátka, Menta, Múzsa, Nimfa, Őzike, Pálma, Polli, Avarka, Babett, Boróka, Eperke, Füzike, Galamb, Hippia, Iringó, Mályva, Mimóza, Orgona, Őszike, Rubina, Szegfű, Szirén, Ajándék, Áldáska, Begónia, Bibiána, Bíborka, Bogárka, Bodza, Csirilla, Csillag, Délibáb, Fehérke, Fürtike, Gazella, Gertrúd, Havaska, Hóvirág, Olimpia, Petúnia, Sudárka, Sugárka, Szemőke, Szeréna, Tulipán, Üdvöske, Verbéna, Zöldike, Angyalka, Árvácska, Csendike, Cseperke, Demetria (<3), Gyopárka, Napsugár, Orchidea, Pintyőke, Reményke, Szederke, Szellőke, Szendike, Szörénke, Tavaszka, Bársonyka, Hortenzia, Hófehérke, Kleopátra, Nefelejcs, Gyöngyvirág (ezek szintén mind magyar nevek... :D)

Belátom, van egy-két név, ami röhejesen hangzik, de ezek tényleg mind léteznek, és ha egy névnek a végén ott van egy 'ka' vagy egy 'ke', az nem becenév... :D :D ;)

Remélem segítettem

2015. jan. 18. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!