Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha egy anya rossz anya, akkor...

Ha egy anya rossz anya, akkor többet kompenzál?

Figyelt kérdés
A valódi jó anya ugye nem kérkedik azzal, hogy jó anya, csak teszi a dolgát, csendben és halkan?

#anya #jóság #FB-posztok
2014. dec. 23. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Egy jó anyának eszében sem jut ezt reklámozni.
2014. dec. 23. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Mit nevezel kérkedésnek. Ha jól csinálok valamit, akkor arra büszke vagyok és szívesen reklámozom. Akkor is, ha sikerül megoldanom egy ügyfelem problémáját és akkor is, ha a lányom teljesen egyedül keveri ki a palacsintatésztát.

Persze nem viszem túlzásba :-)

2014. dec. 23. 20:33
 3/10 A kérdező kommentje:

Azt nevezem kérdedésnek, amikor valaki, akiről a valóm életben pontosan tudom, hogy rossz anya, reggeltől estig a FB-on azt nyomatja, hogy "anya így" és anya úgy".

Egyénként, ha valóban jó anya vagy, akkor nem reklámozol semmit, csak teszed a dolgodat. Az én nejem ezt tette, és így tette. Bárcsak több hozzá hasonló hölgy élne ma is!

2014. dec. 23. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:

EZ így van!

Az igazán jó anyák soha nem mondják, hogy ők azok.

2014. dec. 23. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Milyen egy rossz anya? Illetve mitől jó vagy rossz valaki anyaként? Ki határozza meg?
2014. dec. 23. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mást jelent a jó anya, de lényegében az ő szempontjából egy tökéletesen etalont, akinek a szintjét törekszik elérni.

Egy jó anya tisztában van azzal, hogy ő is egy ember,lehetnek hibái, így nem tökéletes, tehát nem kérkedik azzal, hogy ő az lenne.

2014. dec. 23. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Akár anya, akár vájár, ha egész nap ezzel szórja tele a világot, hogy ő milyen jó.... hát az nyomi dolog.

Én jó apa vagyok, tudják is rólam, onnan tudják, hogy néha mesélek dolgokat, miket csinálok.

le nem írtam soha, hogy de jó fej vagyok! :)

2014. dec. 26. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy rossz anya vagy jó anya.

[link]

2014. dec. 31. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:

DE van olyan h rossz anya! olyan nincs h hálátlan gyerek!!

Szerintem nem feltétlen rossz anya az aki kompenzál, lehet csak bizonytalan magában és abban ahogy csinálja a dolgokat. Az is lehet h másban ne ért el sikereket az életben, de ebben igen. Az is lehet hogy csak visszaigazolást vár másoktól, hogy jól csinálja-e

2015. jan. 7. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
hálátlan gyerek? óhh, nagyon is van!
2015. jan. 8. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!