Ha egy anya rossz anya, akkor többet kompenzál?
Mit nevezel kérkedésnek. Ha jól csinálok valamit, akkor arra büszke vagyok és szívesen reklámozom. Akkor is, ha sikerül megoldanom egy ügyfelem problémáját és akkor is, ha a lányom teljesen egyedül keveri ki a palacsintatésztát.
Persze nem viszem túlzásba :-)
Azt nevezem kérdedésnek, amikor valaki, akiről a valóm életben pontosan tudom, hogy rossz anya, reggeltől estig a FB-on azt nyomatja, hogy "anya így" és anya úgy".
Egyénként, ha valóban jó anya vagy, akkor nem reklámozol semmit, csak teszed a dolgodat. Az én nejem ezt tette, és így tette. Bárcsak több hozzá hasonló hölgy élne ma is!
EZ így van!
Az igazán jó anyák soha nem mondják, hogy ők azok.
Mindenkinek mást jelent a jó anya, de lényegében az ő szempontjából egy tökéletesen etalont, akinek a szintjét törekszik elérni.
Egy jó anya tisztában van azzal, hogy ő is egy ember,lehetnek hibái, így nem tökéletes, tehát nem kérkedik azzal, hogy ő az lenne.
Akár anya, akár vájár, ha egész nap ezzel szórja tele a világot, hogy ő milyen jó.... hát az nyomi dolog.
Én jó apa vagyok, tudják is rólam, onnan tudják, hogy néha mesélek dolgokat, miket csinálok.
le nem írtam soha, hogy de jó fej vagyok! :)
nincs olyan, hogy rossz anya vagy jó anya.
DE van olyan h rossz anya! olyan nincs h hálátlan gyerek!!
Szerintem nem feltétlen rossz anya az aki kompenzál, lehet csak bizonytalan magában és abban ahogy csinálja a dolgokat. Az is lehet h másban ne ért el sikereket az életben, de ebben igen. Az is lehet hogy csak visszaigazolást vár másoktól, hogy jól csinálja-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!