1/12 anonim válasza:
Én bármilyen esküvőn képes vagyok sírni, elérzékenyülök, ha idegen párt látok, akkor is. Nem jellemző, de nem is ritkaság.
2/12 anonim válasza:
Azt tudod ugye, hogy az ember nem csak bánatában, de örömében is tud sírni.
3/12 anonim válasza:
Nem jelent semmi különöset, elég sokan sírnak esküvőkön.
Én is sírtam már, pedig nem is rokon vagy közeli hozzátartozó esküvője volt, de olyan szépre sikeredett, hogy meghatódtam.
4/12 anonim válasza:
Nekem a sogorom sirt az eskuvonkon, olyan boldog volt, hogy megnosul az occse. 50 eves.... Mi a gond?
5/12 anonim válasza:
Olyan esküvőn is voltam már, ahol a vőlegény sírta el magát, amikor a menyasszony kimondta az igent.
A kérdésre. Biztos nagyon közel állnak egymáshoz, és meghatódott.
6/12 anonim válasza:
Én ha filmben látok esküvőt, akkor is sírok.
Vabnak ilyen tipusok akik képesek nagyon nagyon meghatódni és örömükben sírni. A saját esküvőmön szerintem én is és a leendő férjem is sírni fogunk ahogy magunkat ismerem :)
7/12 anonim válasza:
Tavasszal volt az esküvőm, és mire az anyakönyvvezetőnél mindketten elmondtuk az eskü kb mindenki sírt a teremben. :)
8/12 anonim válasza:
én is sírtam a bátyám esküvőjén, mikor vonult be az anyukánk oldalán. Az volt nagyon megható. Utána következőleg a gratulációnál sírtam mert hirtelen eszembe jutott az egész gyerekkorunk stb és h most itt áll és felesége van. És nem a bánattól sírtam, hanem a meghatottságtól
9/12 anonim válasza:
En is sirtam a batyam eskuvojen. Nagyon szeretem a batyamat es egy tunderi csajt vett felesegul. Orultem a boldogsaguknak. :)
10/12 anonim válasza:
Nem tudom mennyire jellemző, de én is sírtam a bátyám esküvőjén. Tanúként voltam jelen. A bátyám mindig is klasszikus kőkemény, igazi férfias férfi volt. Amikor a bevonulás előtt láttam rajta, hogy mennyire izgul, a szertartás közben pedig, hogy mennyire boldog és meghatott, akkor megindult bennem valami és az elején még csak könnyeztem, a szülőköszöntésnél már kimondottan sírtam. A meghatódottságtól, az örömtől, attól, hogy révbe ért egy ember, aki fontos a számomra és osztozhatok a boldogságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!