Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha egy húg sír a bátyja...

Ha egy húg sír a bátyja esküvőjén, az milyen? Jellemző?

Figyelt kérdés

2014. nov. 17. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Én bármilyen esküvőn képes vagyok sírni, elérzékenyülök, ha idegen párt látok, akkor is. Nem jellemző, de nem is ritkaság.
2014. nov. 17. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Azt tudod ugye, hogy az ember nem csak bánatában, de örömében is tud sírni.
2014. nov. 17. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem jelent semmi különöset, elég sokan sírnak esküvőkön.

Én is sírtam már, pedig nem is rokon vagy közeli hozzátartozó esküvője volt, de olyan szépre sikeredett, hogy meghatódtam.

2014. nov. 17. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a sogorom sirt az eskuvonkon, olyan boldog volt, hogy megnosul az occse. 50 eves.... Mi a gond?
2014. nov. 17. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Olyan esküvőn is voltam már, ahol a vőlegény sírta el magát, amikor a menyasszony kimondta az igent.

A kérdésre. Biztos nagyon közel állnak egymáshoz, és meghatódott.

2014. nov. 17. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Én ha filmben látok esküvőt, akkor is sírok.

Vabnak ilyen tipusok akik képesek nagyon nagyon meghatódni és örömükben sírni. A saját esküvőmön szerintem én is és a leendő férjem is sírni fogunk ahogy magunkat ismerem :)

2014. nov. 17. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Tavasszal volt az esküvőm, és mire az anyakönyvvezetőnél mindketten elmondtuk az eskü kb mindenki sírt a teremben. :)
2014. nov. 17. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
én is sírtam a bátyám esküvőjén, mikor vonult be az anyukánk oldalán. Az volt nagyon megható. Utána következőleg a gratulációnál sírtam mert hirtelen eszembe jutott az egész gyerekkorunk stb és h most itt áll és felesége van. És nem a bánattól sírtam, hanem a meghatottságtól
2014. nov. 17. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
En is sirtam a batyam eskuvojen. Nagyon szeretem a batyamat es egy tunderi csajt vett felesegul. Orultem a boldogsaguknak. :)
2014. nov. 17. 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire jellemző, de én is sírtam a bátyám esküvőjén. Tanúként voltam jelen. A bátyám mindig is klasszikus kőkemény, igazi férfias férfi volt. Amikor a bevonulás előtt láttam rajta, hogy mennyire izgul, a szertartás közben pedig, hogy mennyire boldog és meghatott, akkor megindult bennem valami és az elején még csak könnyeztem, a szülőköszöntésnél már kimondottan sírtam. A meghatódottságtól, az örömtől, attól, hogy révbe ért egy ember, aki fontos a számomra és osztozhatok a boldogságában.
2014. nov. 17. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!