Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha felnőtt gyermekét éri...

Ha felnőtt gyermekét éri baleset, akkor is a legtöbb szülő rohanna a kórházba?

Figyelt kérdés
Szóval ha felnőtt gyerekét érné baleset, a szülő mindent otthagyva rohan a kórházba? Tehát nem kicsi gyereket, de úgy hogy munkahelyről, akárhonnét?

2014. okt. 15. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rohannak, vagy állandóan a telefonon lógnak..

Nekem csak annyi bajom lett, hogy volt egy térdsérülésem, régebben, amit műtöttek, akkor is anyukám otthon itgult, apu bejötta. Kőrházba(1 őrát utazott)

Nah amikor ez a térdem kiakadt újra, bekerültem a sürgősségi,memrt nem akadt vissza, nah óránként hívogattak, hogy mi lezs, és műtenek, és akkor nem, és hol...stb

Tehát semmi balaesetem enm volt, mégis pánikot okozott náluk, az esetedben nem csodálkoznék ha mindenhonnan rohannának... Pedig felnőtt avgyok, férjnél, külön élettel ..

2014. okt. 15. 19:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál ezért természetes rögtön mennék!

Baleset ért?? Nem mentek a szüleid??

2014. okt. 15. 19:13
 13/15 anonim ***** válasza:
igen ez természetes dolog. Ha te anyádat ,apádat balaset érne és korházba kerülne biztos te is rohannál.Hát ugyanez froditva is így van.
2014. okt. 15. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Jobbulást ...gyors gyógyulást kívánok ! :-)
2014. okt. 16. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben anyukámat két tank se tudná visszatartani, éjjel kettőkor is tuti megoldaná, hogy eljöjjön. (210 km a táv közöttünk)
2014. okt. 16. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!