Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy reagálnátok erre? "Bütyök...

Hogy reagálnátok erre? "Bütyök, hozzál már be egy pohár vizet! " -pasi a tv előtt az ágyból így szól ki a barátnőjének.

Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig feláll a szőr a hátamon, pedig csak az egyik barátnőmmel beszél így a "párja". Igaz nem durva hangnemben, hanem van némi kedvesség benne, de mégis? A barátnőm napi 8 órában dolgozik, mint a pasi is, nincs gyerek, együtt laknak. És mit szóltok a "bütyök" kifejezéshez? Nem úgy hangzik, mintha egy bütyök lenne a lábon???? Velem lenne a baj, amikor úgy gondolom, hogy ez már nem normális, ezt azért már ne??? Mit mondanátok a pasinak ilyenkor? Hogy reagálnátok?
2010. jan. 19. 08:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
ne haragudj de te egy f@szfej vagy! :D
2010. jan. 19. 21:04
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért akadsz ki ennyire.Írtam egy teljesen normális választ.Ha itt akarod kivesézni a barátnőd kapcsolatát,akkor valószínűleg Veled is gond van...Már ne is haragudj.Miért zaklat fel ennyire ez a téma?Kezdem azt hinni,hogy tényleg zavar Téged,hogy egyedül vagy,már nem bántásként mondom.Gondolkodj el ezen.Jah,és nem kell rögtön mindenki torkának ugrani!
2010. jan. 19. 21:39
 33/37 anonim ***** válasza:
30%
Na képzeld el, hogy mi meg időnként direkt bunkók vagyunk. Csak úgy poénból. "Add ide azt a rohadt poharat, mert repül a bicska, heeee! Befogod a pofádat, mer kirakom a szűrödet" Jól szórakozunk ezeken a parasztkodós estéken is.
2010. jan. 19. 22:04
 34/37 anonim ***** válasza:
43%
Te egy lelkinyomorék vagy. De komolyan. Te olyan vénasszony/vénember leszel, akit az egész utca utál, és miután meghal, akkor is csak azért veszik észre, mert egy idő után krva büdös.
2010. jan. 20. 00:50
 35/37 anonim ***** válasza:
Engem Prücsöknek vagy Stöpszlinek hív a párom, mert alacsony vagyok hozzá képest. Engem nem zavar. Szerintem, a barátnődet sem. Nem lehet tudni, hogy mi alapján kapta a nevét.
2010. jan. 26. 17:34
 36/37 anonim ***** válasza:
A kérdezővel teljesen egyetértek. A többiek meg csak egy csicska kell, egy cseléd.
2011. jan. 7. 11:58
 37/37 anonim válasza:
Te egy nagyon kritikus ember vagy. Sajnállak.
2013. dec. 14. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!