Hogy reagálnátok erre? "Bütyök, hozzál már be egy pohár vizet! " -pasi a tv előtt az ágyból így szól ki a barátnőjének.
"bütyök-nek hívta a tüskevárban a főhős a legjobb barátját, becenév. nincs benne semmi rossz."
Oké, erre nem is gondoltam, pedig olvastam...rég volt :)
"te most kiemeltél egy részletet, de akkor azt mondd meg, hogy a férfi minden percben kiszolgáltatja magát? Vagy ez egy eset volt amire ráharaptál kapásból?"
Nem egy eset :( mindig ez van náluk...kb egy héten 3x vagyok a barátnőmnél és eddig nem volt olyan alkalom, hogy ne hallottam volna ezt... :(((
"te milyen jogon állapítod meg, hogy ez náluk működhet e vagy sem?"
Semmilyen jogon :))) tisztelem a barátnőmet és a magánéletét. Csak ha velem történne, nem tudnék rá normálisan reagálni...vagy ha a párja már engem ugráltatna, tudod, ha a csajszi pl klotyón van....egyszer már bepróbálkozott ilyen téren :)
"Hát akkor azt írd, hogy ezért nem tartod normálisnak a dolgot, mert egyoldalú és rendszeres a dolog. Mert ezt nem írtad, értetlenkedik is mindenki, hogy most mi bajod van ezzel..."
Bocsánat! Igazad van :) Tényleg kimaradt! Mentségemre legyen, hogy még újonc vagyok itt :)) kis zöldfülű :DDD
Figyelj én a párommal és egy másik fiúval lakom együtt. Nálunk is van olyan, hogy nem túl kedvesen kérjük meg a másikat valamire, de ha minden ilyenen fennakadnánk, akkor már kitört volna egy háború.
Például mikor mosogattam, odahozza a lakótársam a kávésbögréjét, a következő mondattal: "Mosd már el ezt is." Ilyenkor közölni szoktam a fiúkkal, hogy nem házicseléd vagyok, meg hogy normálisan is meg lehet kérni valamire, de általában ezt is elviccelem, vagy legtöbbször meg sem hallom az ilyeneket.
Másik példa: Nyolcra mentem suliba, háromig ott voltam, majd mentem dolgozni este kilencig. Kérem a páromat reggel, hogy csináljanak valami kaját, mire hazaérek. Erre megszólal a drágám, hogy dehát ő hétig suliban van. Na, akkor bennem is felment a pumpa, és közöltem vele, hogy amikor én hétig suliban vagyok, akkor is nekiállok főzni, egyszer ő is igazán megteheti. Mire hazaértem fél tízre, ott várt a vacsora.
Én is mindig kérem a páromat erre vagy arra. Hogy vigye vissza a könyvtárba helyettem a könyveket, ami sokszor 8-9 könyvet is jelent, miközben neki is van ennyi, és hasonlók.
Ezeket lehetne sorolni napestig, de semmi értelme sincsen egy kapcsolatban ilyenen fennakadni. Lehet, hogy csak nekem magas az ingerküszöböm, de én nem érzem úgy, hogy amit Te írtál bántó lenne (mármint a Bütyök). Az meg, hogy a barátnőd ennyire hagyja magát ugráltatni, már az ő baja. Én is szeretek gondoskodni másokról, de azért nem hagyom kihasználni magamat.
Szerintem is te vagy eltévedve. Ne haragudj de elég arrogánsnak tűnsz, ahhoz végképp semmi közöd, minek becézi a barátnőjét a fiú.
Különben meg, arra nem gondoltál mikor a mosogató emberke téged akart felállítani, talán azért tette, mert nem akarta összevizezni és habozni az egész konyhát, míg elmászik a kendőért? Mi is rendszeresen kérünk egymástól, ha nincs ott, ne csepegtessünk mindent.
Én is behozom, kiviszem, odaadom, ami csak kér a párom, főleg, ha úgy is ott vagyok, vagy ő bent van az ágyban én meg nem, akkor minek másszon ki?
Különben nem tudom honnan tudod te azt, hogy ez nem kölcsönös és óránként ötvenszer ugráltatja a pasi a csajt. Nem is a te kapcsolatodról van szó. Vagy állandóan náluk lebzselsz? Ha így is van, akkor ha a csajnak nem tetszik, oldja meg, az ő baja, minek hagyta, hogy ilyen legyen?
Ha a mások kapcsolatában jelenlevő normális dolgok is így felidegesítenek, akkor nem lehet, hogy veled van a baj?
"Ha nekik ez így jó,és jól érzik magukat ebben a kapcsolatban,akkor másnak nem nagyon van köze hozzá."
már vagy EZERSZER leírtam, hogy NEM AKAROK BELESZÓLNI AZ Ő ÉLETÜKBE! A kérdés úgy szólt hogy : "Hogy reagálnátok erre?" Nem ártana visszaolvasni...
Amúgy kíváncsi lennék, hogy akik mosogatás előtt nem készítik oda a konyharuhát - mert ennyire együgyűek , vagy rövidlátóak - és egyedül vannak a lakásban akkor mi a francokat csinálnak???? Megvárják még megszárad a kezük???? Vagy fújják, hogy hamarabb száradjon meg??? :DDDD Vagy mégiscsak oda mennek azért a sz*ros konyharuháért és így egyedül is meg tudják azt oldani??? 2-3-at húz a felmosóval, azt probléma megoldva... Ha kilöttyinted az italodat, édesanyád vagy a barátnőd / barátod takarítja-e fel? Miért kell a másikat csicskáztatni a saját "kényelmetekért"??? Hm????
"Nem lehet,hogy savanyú a szőlő,és innen fúj a szél?"
Hát ez a szőlő tutira nem savanyú!!!! Ez nálam már a rohadt kategória... :DDDDDD Ilyen nekem a hátam közepére sem kellene... IGEN és épp ezért vagyok JELENLEG párkapcsolaton kívül, mert én egyből kiszúrom az olyanokat, akik sunyiznak, teszik az agyukat! Én erre BÜSZKE is vagyok! És az is biztos, hogy csak azért nem ugrok bele bármilyen kapcsolatba, hogy ne legyek egyedül, meg hogy legyen mellettem valaki...hát, lehet hogy majd egyszer ismerős lesz az a szó, hogy "társas magány"....majd ha - tiszta szívemből kívánom tényleg ne adja azt nektek a sors - hétvégén nekiálltok főzni, az uratok benn ül a TV előtt, beviszitek a kaját neki és még azt sem tudja mondani, hogy köszönöm, vagy csak ül böfög és vakarássza a tökeit... vagy 10 órás meló után hazaestek, és a párotok 8 órás melója után sem tud még 10 m-t se megtenni, mert punnyad a TV előtt, és neki úgy kényelmesebb...
Nekem is ez volt a becenevem, (még amíg kijár az embernek a becenév), hogy Bütyök. Nagyon szerettem, és ha még ma valaki igy szólítana, inkább örülnék neki, mint megbántódnék, és én is megkérem a társamat, ha úgy esik:
ha már felálltál, nyisd ki légyoly szíves az ablakot... stb. szerintem mindez nem vészes
N/50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!