Hogy reagálnátok erre? "Bütyök, hozzál már be egy pohár vizet! " -pasi a tv előtt az ágyból így szól ki a barátnőjének.
"Brekusz" ez aranyos :D
"k rvám" hát addig a pillanatig lenne a párom, az biztos, hogy elmondanám neki, hogy ez megalázó is tud lenni...aztán ha még egyszer ilyet mondana rám, tuti lapát lenne a vége :D
Bevinném a vizet természetesen. Sőt, ha kérné, még egy szendvicset is összedobnék neki. Én egyébként is gondoskodó vagyok, szeretek sürögni forogni, mások szemében lehet, hogy szolgalélek vagyok, de én így érzem jól magam. És nincs annál jobb érzés, amikor arra gondolok, hogy "de jó lenne meginni egy pohár sört" és ebben a pillanatban belép a férjem a szobába, két pohár sörrel :)
Ez a "neki is van keze, meg ha beteg lenne, akkor, meg nagyfiú, önellátó stb." ez meg sz*r duma szerintem.
Még mindig jobb, mint az, hogy:
- Drágám, hozzál már be nekem egy pohár vizet.
- Varázsszó??
- Odab*sszak?
Oké, de nálatok a "kölcsönösség jegyében" zajlik. Mi van akkor ha az egyik fél kíméletlenül "kizsákmányolja" ilyen téren a másikat?
Pl.: Én sajnos tanúja voltam több éven keresztül, mikor apám minden dologért anyámat csicskáztatta. Leültek enni, apámnak sótlan volt a kaja, ezért anyámat állította fel, hogy vigyen sót. Vagy a hétvégén, apám a tv előtt ült, anyám a konyhában megcsinálta az ebédet- vagy két órán keresztül főzött és elvárta hogy tálcán bevigye neki, és még menjen vissza innivalóért, sóért...aztán amikor végzett, elvárta hogy a tálcát kivigye...holott semmi érdekes sem volt a tv-ben...
"De én a szüleimnek (sőt bárkinek) vinnék vizet, ha normálisan kéri, nem értem tényleg, hol itt a gáz."
Hogy ez naponta (5 óra leforgása alatt) ez legalább 30x van így és hogy nem kölcsönös! Ha én lennék ilyen párkapcsolatban,hát, az tuti, hogy nem hagynám...csak arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben hogyan lehetne normálisan a másik tudtára adni, hogy ez így biztosan nem fog működni....
"Neked még sose csinált a párod egy szendvicset, mivel neked is van kezed?"
Mi együtt csináltuk a szendvicseket: ő felvágta, én megkentem :DDD és jókat beszélgettünk közben :D
bütyök-nek hívta a tüskevárban a főhős a legjobb barátját, becenév. nincs benne semmi rossz.
te most kiemeltél egy részletet, de akkor azt mondd meg, hogy a férfi minden percben kiszolgáltatja magát? Vagy ez egy eset volt amire ráharaptál kapásból?
"hogyan lehetne normálisan a másik tudtára adni, hogy ez így biztosan nem fog működni.... "
te milyen jogon állapítod meg, hogy ez náluk működhet e vagy sem?
"Hogy ez naponta (5 óra leforgása alatt) ez legalább 30x van így és hogy nem kölcsönös!"
Hát akkor azt írd, hogy ezért nem tartod normálisnak a dolgot, mert egyoldalú és rendszeres a dolog. Mert ezt nem írtad, értetlenkedik is mindenki, hogy most mi bajod van ezzel...
"Engem nem is a becézés zavar, hanem hogy nem teszi hozzá, hogy légyszíves."
Hát sajnos ezt soha sem mondja neki, meg azt sem, hogy köszönöm... én is legalább így gondolnám...de hát látod milyenek a vélemények....
Másik sztori:
A fősuli alatt egy albérletben laktunk 4-en. Az egyik közülünk elsős volt. Ezzel még semmi probléma nem lett volna. Egy hónapban egyszer egy előre egyeztetett időpontban jött a főbérlő hogy fizessünk. Kb 15 percig volt csak mindig ott. Megjött, majd a kis csajszit hívta a párja, hogy skype-janak... az albiban nem volt internet...erre a kezembe nyomta a pénztárcáját, hogy "fizessem ki a részét". Én meg erre: "talán légyszíves". Erre nem hogy azt mondta volna, hogy oké, tényleg lemaradt, hanem még ő akadt ki, hogy mi az hogy légyszíves...aztán visszanyomtam a kezébe a pénztárcáját... Nem értem, hogy ha mindennap beszéltek vagy 2 órán keresztül, havonta 15 percet nem tud beütemezni, hogy rendezze a saját dolgait? Hanem mással intézteti el a sajátját...aztán kint a konyhában ettem, ő mosogatott, erre meg oda szól nekem, hogy "adjam már oda a konyharuhát". Több konyharuha volt a konyhában, volt olyan ami közelebb is lett volna hozzá...de pont én adjam oda neki, aki ül és eszik???
Tényleg itt egy másik kérdés: És ha ezt nem a párotok mondja, hanem egy lakótárs? Lány-lánynak, fiú-fiúnak? Akkor is mosollyal az arcotokon tesztek eleget a kérésnek? Vagy az más? de most komolyan...máshogy viselkedtek egy lakótárssal, mint egy párkapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!