Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ilyen van? Családfakutatás...

Ilyen van? Családfakutatás során kiderült, hogy csak német, szlovák őseim vannak.

Figyelt kérdés
Eddig hithű magyarként éltem, és nagyon meglepett mert nem tudtam, hogy magyar ősöm egyáltalán nincs is. Mostantól úgy érzem eszerint kell élnem az életem, és tisztelnem a szlovák, német őseimet. Titeket hogy érintene a dolog?
2014. júl. 25. 21:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A német családnevek nagy eséllyel zsidó felmenőkre utalnak. A tatárjárás után német zsidókat telepítettek a kiírtott magyarok helyére. A vándorlás, és a török megszállás során a törökökkel keveredett a magyarság. Az ősmagyarok az itt lévő népekre települtek rá, azokkal is keveredett. A kisebb bevándorlási hullámokról, nem is beszélve. A hungaristák nagyon büszkék a tiszta Magyar származásukra, de szinte nulla az esély arra, hogy ne legyen valakinek "idegen" felmenője.
2014. aug. 1. 21:09
 22/22 anonim ***** válasza:
:)
2020. jan. 24. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!