Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha a zsidók asszimilálódtak a...

Ha a zsidók asszimilálódtak a magyar lakosságba régen, akkor sok kereszténynek is lehet zsidó felmenője aki nem tud róla?

Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 09:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%

- Köszi az angol szöveget,de sajnos a magam részeről továbbra sem tartom Harrison Fordot zsidónak, semmilyen zsidó vonása nincs jól láthatóan

- Az a zsidó aki fajilag zsidó és nem az aki annak képzeli magát vagy az szeretne lenni és sokat jár ezért kabbala klubba

Az evolúció nem kivánságműsor, vagy zsidónak születik valaki vagy nem

- A zsidósági származási kérdéskor én úgy gondolom, hogy igazság szerint mindegy, hogy valakinek az apja zsidó vagy az anyja, a lényeg az, hogy az utódon látszon a zsidó származás

- Mindegy, hogy valakinek milyen szinű a szeme vagy a haja igazság szerint, szőke hajjal és kék szemmel is lehet valaki zsidó, igazság szerint az arcvonás dönti el minden esetben a zsidó származást

2014. júl. 24. 01:21
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Egyszóval származás, vérvonal, gyakorolt vallás, lakhely mind lényegtelen, az arcberendezés tesz valakit zsidóvá. Ezt már ismerjük, a nürnbergi faji törvények is így kezdődtek. Az egésszel pedig azt leplezték, hogy fogalmuk sincs, ki és mitől zsidó. Most te is újra viszhangozod a régi jelszót: Majd mi megmondjuk, mert mi tudjuk ki a zsidó. Pl. a szomszéd villa tulajdonosának olyan zsidós képe van...

Milyen is? Az eredeti közel-keleti zsidóság egy volt a semita népe közül, ő kerültek egyet, az arabok ott maradtak, nem keveredtek. Egy arabról az arca alapján meg tudod mondani, hogy ő arab? És ha a Váci utcában szembejön veled egy a specifikációdnak megfelelő arc, akkor tudod, hogy ezt most vagonba kell-e rakni, vagy adni kell neki pénzt Kasszam rakétára?

2014. júl. 24. 08:02
 33/45 anonim ***** válasza:

"Egyszóval származás, vérvonal, gyakorolt vallás, lakhely mind lényegtelen"

Bocsánat a származás meg a vérvonal ha nincs meg akkor nem lehetsz zsidó

Az mindegy, hogy milyen vallást gyakorolsz meg az is, hogy a föld melyik pontján vagy

2014. júl. 24. 17:12
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Szoval 55%-os, te mondod meg, hogy ki a zsido es ki nem. Nem kepzelsz egy kicsit tul sokat magadrol?
2014. júl. 24. 18:39
 35/45 anonim ***** válasza:

bocsánat mivel magam is zsidó vagyok igy gondolom csak van jogom egy kicsi azért a témához :D

Nem, egyébként nem képzelek túl sokat magamról

2014. júl. 24. 19:44
 36/45 anonim ***** válasza:
33/35 Te mondtad, hogy "végül is az arcvonások döntenek"
2014. júl. 25. 07:46
 37/45 anonim ***** válasza:

Pardon, 31/....

És az, hogy te zsidónak tartod magad, nem jogosít arra, hogy olyan dolgokat hangoztass, amik a zsidó(nak vélte)k elleni atrocitásokat alapoznak meg.

Én 7 nemzedékre, 180 évre visszamenőleg biztosan zsidó vagyok, szőke hajjal, kék szemmel.

2014. júl. 25. 07:54
 38/45 KovA1963 ***** válasza:

Én azt nem értem - továbbra sem, hogy miért van ennek a származásnak ekkora nagy jelentősége egyesek számára, akár az adott (mindegy miféle) csoporthoz tartozóként akár kívüle.

Hogy miként születek az rajtam kívülálló tényező, a lényeg ami rajtam múlik - és természetesen az is hogy kikkel élek sorskozösségben - mert az embernek a sorsközössége élettere is (akik nélkül kb arra a szintr süllyedne, hogy a napi betevőért bottal kapirgálhatja a földet a napi betevőért).

Azaz az adott sorsközösséggel együttműködés az egyéni (jólét) záloga is.

Volt sok évvel ezelőtt egy nagy vitám Mr./Dr. Spock aliasnéven írogató egyébként Amerikábaszakadt szülészorvos zsidó hazánkfia emberkével aki a zsidóság köré valóságos fajelméletet gyártott a zsidó faj magasbrendűségéről miszerint a világ többi része saját érdekében jobban tenné, ha alárendelné magát e jeles faj vezetésének.

Neki is azt mondtam: fölösleges káros sőt saját népe tapasztalatából is tudhatná hogy veszélyes túlhangsúlyozni efféle hovatartozás jelentőségét, hogy milyen "műfajban" ki jelesebb - sokkal tisztább és hatékonyabb egyéni megmérettetés képzés,vizsgák,és közösségileg hasznos(!) teljesítménnyel mérni.

mert lehetnek ugyan kúltúrára "fajra" jellemző eltolódások bizonyos képességekben - ámde sokkal nagyobb az átfedés semmint ne volna káros igazságtalan előítéletes veszélyes sőt piszkos dolog származási klikkekbe tömörülve egymás rovására érvényesülni próbálni a puszta származást pedig kardként használni nyomulásra és pajzsként a disznóságok elfedésére és védelmében.

2014. júl. 25. 08:50
 39/45 anonim ***** válasza:

# 36/38

Igen én mondtam de te származásról beszélsz ami szerinted nem számit

Az, hogy zsidó e valaki csak a született arcvonás dönti el a fajra jellemző abszolút vonásokkal, fajilag kell zsidónak lenni

Itt egyedül a faji kinézet a döntő ahhoz, hogy egy egyénről megállapitsuk, hogy zsidó e valaki fajilag

Amennyiben zsidó valaki akkor már adott a származás is

# 37/38

Bocsánat uram én nem "zsidónak tartom magam" hanem én fajilag zsidó vagyok, nagy különbség :D

Keresem előző szavaimban a antiszemitizmust de nem látok egy szót se

Legyenszives uram segiteni hol lát ön zsidóellenességet bármelyik posztomban

A másik téma az, hogy ön úgy gondolja, hogy mivel ön vissza tudja papiron vezetni a származását akkor ön zsidó és aki nem tudja visszavezetni hiába zsidó akkor az nem minősül zsidónak?

KovA1963:

A származásnak azért van jelentősége mert ha nem zsidó valaki akkor mit keres egy zsinagógában például?

Az a zsidó aki fajilag zsidó, akinek látszik az arcán a zsidó származás

Semmilyen "sorsközösség" nem fér bele a zsidó gondolkodásba, maga a kóser életmód alapban kizárja azt

2014. júl. 25. 21:34
 40/45 anonim ***** válasza:

"fölösleges káros sőt saját népe tapasztalatából is tudhatná hogy veszélyes túlhangsúlyozni efféle hovatartozás jelentőségét"

Ehhez még hozzáfűzznék annyit, hogy ez jogtalan mert ha valaki zsidó az bizony úgy hangoztatja magáról, hogy zsidó ahogyan akarja bármiféle következmény nélkül

Még a végén kiderül, hogy maga Izrael az antiszemita?!? hahahaha

2014. júl. 25. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!