Ha a zsidók asszimilálódtak a magyar lakosságba régen, akkor sok kereszténynek is lehet zsidó felmenője aki nem tud róla?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 09:32
11/45 anonim válasza:
Persze hogy lehet, sőt, nagy eséllyel van sváb rokonod is például, a magyar nagyon "kevert" nép, volt itt nálunk már mindenki, természetesen házasodtak is, gyereket csináltak. Nekem valószínűleg még cigány ősöm is van, pedig azt mondják az ritka, mert inkább egymás között házasodnak. Ha nagyon érdekel akkor csinálj családfa-kutatást.
12/45 A kérdező kommentje:
köszi. szeretnék családfaelemzést :)
2014. júl. 18. 10:01
13/45 anonim válasza:
Sík Endre amerikai nagykövet, a SZU-ból jött haza 1945-ben, hogy megszervezze itthon a kommunista pártot. A hozott aranyat bátyja, Sík Sándor katolikus rendfőnöknél helyezte el megőrzésre. Nem volt zsidó.
Vagy: A ma mártírként tisztelt Nagy Imre is a Szu-ban élt a háború előtt, jó kapcsolatai voltak a Krem-mel. Ő is hithű kommunista volt, Rákosi begyűjtési minisztere. Ő sem volt zsidó.
Vagy Kádár sem volt zsidó.
14/45 anonim válasza:
Mondd a fenti tíz fotó közül melyikre érzed, hogy hasonlítasz? A néger zsidókra? Vagy a kínaiakra, hm?
15/45 A kérdező kommentje:
ferde az orrom, ráadásul horgas is kissé. a kék szem is gyakran előfordul zsidóknál barna hajjal társulva.
2014. júl. 18. 11:53
16/45 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy zsidó kinézet. Nyisd már meg a fenti linket és nézd végig a képeket. Na, olyanok a zsidók.
17/45 anonim válasza:
Keresztény is egy zsidó vallás.
18/45 anonim válasza:
Nekem épp nemrég derült ki, hogy bizony anyai ágról zsidó származású vagyok :) hát ez van, engem egyáltalán nem zavar, sőt, igyekszem jobban megismerni a vallást, kultúrát ha már így állunk
19/45 anonim válasza:
Azért ne keverjük már össze azt, ha valaki zsidó származású vagy csak felvette a zsidó vallást!
20/45 anonim válasza:
Ezek is mind zsidok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!