Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek melyik keresztneve...

Szerintetek melyik keresztnevek öregesek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 11:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Eleonora, Terézia, Mária, Erzsébet, János, Pál :D és még sok
2014. febr. 2. 11:30
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Nincsenek oreges keresztnevek, csak epp divatos vagy epp nem divatos nevek vannak.
2014. febr. 2. 11:35
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
Az én kislányom Mária lesz. Ha látod, hogy egy kisgyereknek, és nem egy öreg néninek a neve ez, az nem fiatalítja meg számodra a nevet?
2014. febr. 2. 11:37
 4/21 anonim ***** válasza:
66%

Azok a nevek öregesek, amik 40< évvel ezelőtt voltak divatban. Mert belőlük főként felnőtt-idős embereket ismerünk, és automatikusan az szomszédnénivel-bácsival társítjuk a nevet.

Számomra a Mária "öreges" név, de a Marika nagyon is kislányos. Elvégre szerintem arra való a becenév, hogy az egyébként komolyabb nevet viselhetővé tegye a gyerek számára. Így felnőtt korában mégsem "kicsicsillag" lesz, mert hogy nézne már ki "kicsicsillag" néni, de kiskorában lehet becézni, ami illik egy kisgyerekhez.

2014. febr. 2. 11:42
 5/21 anonim ***** válasza:
69%
Béla, Endre Maria es Erzsébet. Nekem ezekről idősebb emberek jutnak eszembe. A korosztályomban -40 vagyok - es nálam fiatalabbak között egyetlen embert sem ismerek ezeken a neveken. Amúgy szep neveknek tartom őket - na jo, a Bélát annyira nem- de nem tudok elkepzelnie gy kisbabat vagy gyereket ilyen néven.
2014. febr. 2. 11:43
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
elsö vagyok, 3-as végülis igazad van. Amugy az én fiam Lukács lesz :) az sem egy trendi név..
2014. febr. 2. 11:45
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

Margit, Aranka, Sára, Malvin, Erzsébet, Mária, Béla, Gyula, Lőrinc, Amália, Magda...ezek szerintem öreges nevek.

Mondjuk még mindig ezerszer jobbak mint a Lakatos Nintendó, Kolompár Brúszvilisz, Kovács Inuyasha vagy Tóth Rocketlauncher :D

2014. febr. 2. 11:50
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
lajos, józsef, irén, magdolna, ilona,
2014. febr. 2. 11:52
 9/21 anonim ***** válasza:
86%
János,Sándor,Pál,Béla,Gyula,Géza,Mária,Dezső.. még lehetne sorolni..
2014. febr. 2. 11:54
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Most komolyan van olyan név, hogy Nintendó? Beszarok! :D
2014. febr. 2. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!