Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Párom negyven éves és mindenki...

Párom negyven éves és mindenki Jencinek hívja. Nem gáz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 10:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

De nem is Jencikéről volt szó, hanem Jenciről. És mi az, hogy meglett? 40 évesen? Ő most éli pont a második gyerekkorát. Kár, hogy ez neked nem tetszik. Unokabátyám 40 felett van, mindenki Csabizza. Haverom faterja is 40 felett van Öcsinek hívja mindenki. Nem olyan nagy probléma ez főleg, ha neki nincs vele baja.

De azért örülök, hogy a nejem nem olyan, mint a kérdező...

2013. okt. 8. 11:17
 12/24 anonim ***** válasza:
A nagybátyám 41 éves és a világon mindenki "Pi"nek hívja. Ez a becenév több mint 30 éve ráragadt, amikor pár évesen nem tudtam kimondani hogy Pisti. Senki nem érzi gáznak. Ha neki nem ciki, téged miért zavar?
2013. okt. 8. 11:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Elírtam, nem 30, hanem 20, mert azért olyan öreg nem vagyok. :D
2013. okt. 8. 11:20
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

nem

aput Öcsinek hívják, 48 éves

Az vicces volt, amikor az 5 éves unokatesóm kiabált a 32 éves apámnak, hogy "Öcsi várj meg!" de nem volt gáz, csak vicces

2013. okt. 8. 11:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Az más lenne, ha a családban hivnák Jencinek és az ismerősei pedig Jenőnek, de pont fordítva van. Az öccse szerint gyerekkorában is Jenő vagy Jenőke volt.
2013. okt. 8. 11:27
 16/24 anonim ***** válasza:

persze nem csak a család hívja így aput se....

szerintem nem gáz,

2013. okt. 8. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:
én a páromat szoktam Jencinek hívni de csak viccből. xDD
2013. okt. 8. 11:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Puskás Öcsi?

Deák Bamba?

:)

2013. okt. 8. 11:45
 19/24 Je Veux ***** válasza:
100%

Nem, nem gáz. Van egy 40 körüli ismerősöm és mindenki Öcsinek hívja. Illetve van egy 60 körüli ismerősöm, őt pedig mindenki Huginak. Nyilván azért, mert valakinek az öccse és húga, aztán rajtuk maradt. És mindenki így hívja őket, nem csak a család.

Jenci nevű 70 körüli ismerősöm is van, akit világéletében így hívtak a barátai, ismerősei. A családja egy másik becenevet használt.

Szóval semmi gáz a Jencivel.

De nagyobb bajod se legyen soha az életben..ilyenen fennakadni..jó ég.

2013. okt. 8. 11:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez csak a Jenő becécése, nincs vele semmi gond.
2013. okt. 8. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!