Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » 18 eves vagyok es most ebredte...

18 eves vagyok es most ebredtem fel? Vagy mindenki ellenem fordultt? Faj, hogy mindenkibe csalodnom kell.

Figyelt kérdés
Mindenkibe csalodok,miert? Azon kapom magam ,h egyedul maradtam..soha nem volt sok baratom ,csak 2. Most pedig csalodtam mindkettobe. Az egyik aki radasul uncsim is kikezdet a nagy szerelmemmel es ugy ,h o tudta a legjobban mert anyit aradoztam neki h a fulen is kijott..a masik 2 ev szoros kapcsolat utan ugy, h mindennap beszeltunk telon tobb ora hosszakat +ezen kivul talalkozgattunk is,es most ott hagy, uj baratai lesznek es mar 2 hete h fel se hivot...anyammal minden ok mig noverem megnem jelenik,noverem jelenleteben en egy hulye ,bunko vagyok es nekem megszolalni se szabad,persze sorolhatnam. Apammal is minden ok volt most ott tartunk ,h megvert mert nem akartam elmenni valahova ahova megkert...a pasim akibe biztam a legjobban most benne is csalodnom kell hisz ahogy latom mindenki fontosabb lett neki mint en,sot meg kirandulni is fog nelkulem Sved orszagba ugy h megse kerdi ,h en nem szeretnek e vele tartani?V valami magyarazat ,h mondjuk annyi penze nincs h engem is vigyen v m1! Csak valamit mondjon,de nem... kijelentette es kesz. Noverem csak a sajat dolgaival foglalkozik ha pedig beleuti az orrat az enyembe abbol rogton az lessz, h kiarul a szuleimnek v szovetkezik a hatam mogot valakivel...az osztalytarsamimra se lehet szamitani mindenki elvan maganak csoportokba es en? Hat fiukkal logok akik mondjuk okesok de valahogy nem erzem jol magam koztuk csak azer vagyok veluk, mert nincs senki mas.Az osztalybol volt egy lany aki a legjobb baratnom volt aztan pedig atcseszet ,mert aki nekem az ellensegem volt o azzal lett a legjobb baratno es persze ellenem is fordult...nem tudom h mi tortent, eddig nem lattam ezeket a dolgokat?V most igy egyszeribol mindenki? Nagyon rossz es anyira el ment a kedvem ,h nem is tudom hogy mihez kezdjek... szeretnek uj baratokat,de h? szeretnek uj pasit..de senki sincs mar akibe oszinten megbiznak(persze ilyenkor egy jelentkezo sincs ,csak mikor epp kapcsolatba vagyok akkor ozonel jonnenek). Sajnos a fiukkal most ugy allok ,h egyikbe se tudnak bizni anyira eliteltem oket..valami otlet? tanacs? tamogato mondatok? jol esne.segitsetek plz
2013. szept. 29. 15:37
 1/8 besenyőpistabácsi ***** válasza:
Melyik országban élsz? Látom, a magyar nehezebben megy. Ha egyszerűbb, angolul, vagy németül is el tudom mondani, le tudom írni, de az orosz nyelvvel is boldogulok, ha az neked jobb lenne...
2013. szept. 29. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, én mondjuk ma tízkor ébredtem fel, de fiatalon még nem gáz az sem ha hétvégén délután kelsz fel, emiatt ne érezd magad kellemetlenül.
2013. szept. 29. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:
na tessek csak ezt tudjatok! szekalni a masikat! es a kerdesemre a valasz hol maradt? aki nem tud segiteni az ne irjon ,mert nem kell meg az is b***on...
2013. szept. 29. 16:01
 4/8 Lalipapi1 válasza:
Ne add fel azon barátok keresését, akik megérdemelnek Téged, ez csak megerősit. Ez az élet! És még annyi jó áll előtted!
2013. szept. 29. 16:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom,segitettel. Most h irtad ezt el gondolkoztam ezeken a szavakon es igazad van :)
2013. szept. 29. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Későn ért a kamaszkor téged...
2013. szept. 29. 16:41
 7/8 mustafa33 ***** válasza:

Lehet, hogy egy kicsit finomabb a lelkivilágod a családodnál? Van ilyen. De ez amin most áttmész, ez is hozzátartozik a valódi felnőtté éréshez. Ahhoz hogy az ember később bölcs is legyen, szenvedés és megnemértés is tartozik, és ebből adódóan ennek a helyzetnek a megoldása is. Akinek az élete nagyon simán megy, aki probléma nélkül nő fel, minden útja el van egyengetve, az később, ha jön életében, sorsában egy nagy csapás, vagy nem tud maga mihez kezdeni a helyzettel és külső támogatásra van szüksége amit vagy megszerez vagy nem, vagy egyszerűen elbukik, jön a pija, a cuc, a züllés és a vég.

Ha viszont megedződsz ilyenkor és kissebb problémákon(hidd el a helyzeted még nem katasztrófa), akkor majd egyszer a nagy bajban (mert az mindenkinek előfordul az életben) helyt tudsz álni akár rólad van szó, akár máson segítesz.

Egyelőre csak annyit, hogy a mások hozzállását ne vedd nagyon mélyre, de azért elemezd minden helyzettben a valószinű miértet, azt is miben lehetsz hibás te (mert mindig van ilyen, mégha elenyésző mértékben is), a barátságokat is kezeld okosan, legyen jó barátod is, de teljesen ne add ki magad senkinek, bármilyen őszinte is pillanatnyilag (vagy legelábbis annak tűnik).

Hidd el amit mondok, nem bölcs öregnek akarom magam mutatni, de van élettapasztalatom és most is egy nagy személyes tragédián próbálom magam túltenni.

2013. szept. 29. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom ezt a komentet ! :) es jol esnek a batorito szavak . Igen amugy eldontottem en is ,hogy ez utan senkivel sem leszek enyire oszinte es nemfogok enyire mindent kitalalni magamrol . A szerelmi ugyem meg kicsit kezd enyhulni inkabb most a tanulasra koncentralok . A csaladomat meg kibirom meg egyenlore :D es sok erot kivanok ,hogy megbirkozon a tragedia szomorusagaival :(
2013. okt. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!