Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek szép név a Villő...

Szerintetek szép név a Villő név? Hogyan lehet becézni?

Figyelt kérdés

Vilinek gondolom furcsa lenne, lévén hogy kislány név.

Különleges névnek számít? A környezetemben még nem nagyon találkoztam ezzel a névvel.

2013. okt. 2. 08:58
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
32%
Nekem valami ló jut róla az eszembe XD
2013. okt. 19. 21:01
 22/28 anonim válasza:
95%

Nekünk is Villő lesz a kislányunk neve és Villusnak becézzük. Majd, ha megszoklják az emberek, akkor nem lesz ennyire szokatlan és azt is fogják tudni, hogy lánynév.

A Hedvig is lánynév pedig fiús a hangzása és most a Hédi a kedvenc nevek korát éli.

Izlések és pofonok. Nekem meg a Lilitől áll fel a szőr a hátamon, mint a liliputi. Attól még elfogadom, ha valaki ezt a nevet adja a gyerekének. Én meg azt nem adnám. Minden nevet lehet valahogy csúfolni, ha akarjuk. A gyerekeknek ezek a nevek lesznek a természetesek.

Szerintem ne foglalkozz a negatív kicikiző véleményekkel, ha nektek tetszik, akkor a Villő nevet adjátok a babátoknak.

2013. okt. 28. 08:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudom h későn írok.☺

Engem Villőnek hívnak, senki az égvilágon nem cikiz/cikizett miatta. Tényleg nem túl gyakori (😛) , és néha fiúnévnek nézik, de én szeretem. A kérdésre visszatérve, engem sehogy nem becéznek, max. nagyszüleim Vilcsinek,amit nem igazán szeretek. 😕

Amúgy szimplán Villő.

2017. máj. 8. 18:15
 24/28 Vályi-Nagy Villő válasza:
100%
Szerintem szép név nem is azért mert engem is így hívnem,hanem azért mert különleges és nincs belőle minden városban kb. 50. Ha muszáj lenne becézni akkor Vivinek lehetne. Én az elején nem szerettem a nevemet mert azt hitték, hogy fiú vagyok, vagy mert villának csúfoltak, de meg tanultam elengedni a fülem mellett.
2017. jún. 18. 21:44
 25/28 anonim ***** válasza:
20%
Ronda, egyre gyakoribb és villának is lehet csúf
2017. okt. 14. 00:55
 26/28 anonim ***** válasza:
20%
Nagy Villő----nagyvilla
2017. okt. 14. 14:33
 27/28 anonim válasza:
100%
Engem Villőnek hívnak, és bár sokan hiszik, h fiúnév (annak elég homi llenne) , egyáltalán nem csúfolnak semminek, néha Villának hívnak az osztálytársaim, de szerintem ezen nem kell megsértődni, mert nem csúfolnak, és tényleg egész jópofa. Apukám mindig Villusnak, Villernek (ez volt a kedvencem), Villcsinek, Villőcskének, Csilinek (a Villcsiből, és ez volt a másik kedvencem) nevezett. Ha valakit csúfolnak a neve miatt, az az ő bajuk, én szeretem a nevemet, azt, h ritka, és nem hallom napi 20x a héven :) viszont rengeteg Villőt ismerek, és bár sokan elég keménynek tartják lánynévnek, 1 picit nézzenek utána, mert 1 régi magyar népszokásból ered, nem pedig gerelyhajításból :D de nekem ez még jó is, mert elég erős jellem vagyok, és így illik hozzám. Én azt mondom, Villők, tartsunk össze :)
2020. ápr. 21. 12:16
 28/28 anonim válasza:
100%
Egy kicsit későn írok,tudom,de engem is Villőnek hívnak,ezért szeretnék válaszolni. Én nagyon szeretem a nevemet,és soha az életben nem cikiztek még miatta. Engem speciel a barátaim Vilinek becéznek,de mindenki más Villőnek szólít.
2021. aug. 3. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!