Szerintetek szép név a Villő név? Hogyan lehet becézni?
Vilinek gondolom furcsa lenne, lévén hogy kislány név.
Különleges névnek számít? A környezetemben még nem nagyon találkoztam ezzel a névvel.
Nekünk is Villő lesz a kislányunk neve és Villusnak becézzük. Majd, ha megszoklják az emberek, akkor nem lesz ennyire szokatlan és azt is fogják tudni, hogy lánynév.
A Hedvig is lánynév pedig fiús a hangzása és most a Hédi a kedvenc nevek korát éli.
Izlések és pofonok. Nekem meg a Lilitől áll fel a szőr a hátamon, mint a liliputi. Attól még elfogadom, ha valaki ezt a nevet adja a gyerekének. Én meg azt nem adnám. Minden nevet lehet valahogy csúfolni, ha akarjuk. A gyerekeknek ezek a nevek lesznek a természetesek.
Szerintem ne foglalkozz a negatív kicikiző véleményekkel, ha nektek tetszik, akkor a Villő nevet adjátok a babátoknak.
Tudom h későn írok.☺
Engem Villőnek hívnak, senki az égvilágon nem cikiz/cikizett miatta. Tényleg nem túl gyakori (😛) , és néha fiúnévnek nézik, de én szeretem. A kérdésre visszatérve, engem sehogy nem becéznek, max. nagyszüleim Vilcsinek,amit nem igazán szeretek. 😕
Amúgy szimplán Villő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!