Tóth vezetéknévhez milyen név illik? Valami különlegeset szeretnénk.
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 17:53
4/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármi.
Üsd fel a naptárt. Nevet sem tudtok neki választani, mi lesz később? Meg mi az, hogy különleges? Ez elég tág dolog.
5/19 anonim válasza:
Nem adnék nagyon idegen hangzásút, mivel alapvetően egyszerű név. Valami klasszikus névvel párosítanám, ha az én gyerekemről lenne szó.
Női nevek közül a Regina, Valéria, Terézia jutott elsőre eszembe, férfiból tetszene mellé a Barnabás, Benedek, Zsigmond. Egyik sem tucatnév, de nem is különcködő. :)
8/19 anonim válasza:
Nekem van egy Tóth Hanna nevű ismerősem, szerintem különleges a hangzása, de mégsem csicsás.
9/19 anonim válasza:
Lánynevek: Marietta, Alicia, Alina, Bíbor(ka), Dorina, Karina
Fiú nevek: Zétény, Kolos, Benjamin, Edvin, Kornél
Igyekeztem különlegesebbeket írni, nem feltétlenül azokat, amik nekem tetszenek.
10/19 anonim válasza:
Ervin, Árpád, Béla, László, Kálmán,
Gizella, Ágnes, Magdolna, Diána, Bernadett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!