Szerintetek a Gál vezetéknévhez milyen általánosan amerikai fiú név illik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 20:34
1/25 anonim válasza:
Miért amerikai? Magyar már nem is jó?
5/25 A kérdező kommentje:
Még nincs gyerek és ha egyszer lesz akkor a lány név már megvan, de ki szeretnénk költözni érettségi után és úgy gondoltuk könnyebb lesz neki, ha kap egy magyar és egy amerikai nevet is...
2010. júl. 13. 20:39
7/25 anonim válasza:
Én a helyetekben nem mennék már Amerikába..
Nem jó hely már az utóbbi 5 évben.
Az egyik ismerősöm kint élt pár évet, katasztrófa az egész nyomor van..
Itt leírtam, amiket elmondott..
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Mérlegelj ennek tudatában, aztán ha így el vagytok eresztve pénzzel akkor ne sajnáld és repülj ki egy két hétre, nézz körbe, mielőtt nekiálltok kitelepülni..
9/25 anonim válasza:
Gál Walker
gálvókör,majdnem szkájvókör:)
10/25 anonim válasza:
En Angliában szultem a picimet, es ugy dontottunk, hogy olyan nevet valasztunk, ami kint is es itthon is ugyanugy hangzik. ezert lett adam. tudom, hogy sok van magyarorszagon, de hasonlo nevvalasztast javaslok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!