Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek a Gál vezetéknévhe...

Szerintetek a Gál vezetéknévhez milyen általánosan amerikai fiú név illik?

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 20:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%

Írországba érdemes most menni, vagy spanyolba, bár spanyolban is egyre inkább próbálja kavarni a xart a nemzetközi tőke, emiatt is vannak a nagy tüntetések!

Azokban még van ellenállás, meg azért van népessége is az országnak!

Egy volt osztálytársamék meg dublin környékére mentek már vagy 7 éve, és köszönik megvannak, bár már régen beszéltem vele, de a neten megtalálod a googlebe ha beírod hogy a jelenembere, vagy a youtubba ugyanezt..

2010. júl. 13. 20:58
 12/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy engem érdekelnének más országok is, de a párom amerikába akar nagyon menni... Benne nagyon él az amerikai álom... De nekem sincs nagyon bajom amerikávak, mondjuk az a kaliforniás tények eléggé elgondolkodtatók...
2010. júl. 13. 21:11
 13/25 anonim ***** válasza:

Az nem megoldás szerintem,ha két keresztnevet adtok neki.Egy magyart és egy angolt,mert így biztosan megszívja.Az összehivatalos iraton szerepelnie kell a nevének és ha olyan magyar neve van,amit nehéz kiejteni,akkor mindegy,hogy mellette még John a neve a Dezsőtől biztos,hogy hanyattvágják magukat a hivatalban.

Az a legegyszerűbb,ha egy olyan magyar keresztnevet választotok,aminek van angol megfelelője.Ilyen pl. az Adam,amit írtak korábban.

2010. júl. 13. 21:25
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha még ezutám érettségiztek,akkor miből akartok megélni Amerikában? És hol akartok lakni,hogy akartok munkavállalási engedélyet szerezni? Nem olyan egyszerű ott sem munkát találni,főleg nem érettségivel!

Először ezeket szervezzétek meg,a gyerek nevén ráértek még gondolkdni. (Igaz 18 évesen még a gyereken is)

2010. júl. 13. 21:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Vagy Peter is ilyen, mint az Adam. Richard, Tom, Leslie. Én nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe
2010. júl. 13. 21:33
 16/25 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nincs bajod amerikával mert feltételezem hogy csak annyit tudsz róla amit a filmekben láttál!

Menj ki egy hétre, meg fogsz lepődni hogy mi az igazság.

2010. júl. 13. 21:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Én 4 hét múlva szülök Angliában, lányom lesz, de én is úgy gondolkodtam, hogy olyan nevet adjak neki, ami otthon és itt is jó. Fiú és lány név is van ilyen. Dávid lenne a fiú név vagy Adám. A lánynevek meg Rebeka, Vivien, Lara.
2010. júl. 13. 21:37
 18/25 anonim válasza:
Rohan Gál
2010. júl. 13. 21:39
 19/25 anonim ***** válasza:

Amerikai álom?

Olyan csaka filmekben van!

A Valóság Kb így néz ki.

http://www.youtube.com/watch?v=17RGmGZX7ng&NR=1

Az ismerős azért jött haza, mert mellette lőttek le egy embert az ATM előtt..

2010. júl. 13. 21:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Nekem vannak kint rokonaim, akikkel már beszéltünk erről, úgyhogy az hogy ideiglenesen hol fogunk lakni meg van oldva. És addig még lehet sikerül rávennem valami másra.
2010. júl. 13. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!