Melyik név illik jobban a Brázda vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Lány: Jázmin, Dzsenifer, Zsüliett
Fiú: Félix, Dominik, Richárd
2013. aug. 18. 19:02
1/9 anonim válasza:
Brázda Dzsenifer semmi esetre sem, előbb tanulna meg hazudni a gyerek mint kimondani a nevét.
Jázmin és Félix
2/9 anonim válasza:
A lánynevek közül egyik sem.A fiú nevek közül a Félixet kivéve mind jó.
3/9 anonim válasza:
Lánynevek: a Jázmin elmegy és ki is mondható, a másik kettő remélem vicc.
A fiúnevek közül alapjáraton szintén nem tetszik egyik sem, de külön felhívnám rá a figyelmet, hogy a Dominik elég szerencsétlen választás lenne, ugyanis A brázDADOminik olyan, mintha dadogna az ember.
4/9 anonim válasza:
Jázmin és Dominik. Félix se rossz végül is, de én nem szeretem az x-es neveket. A többi meg szörnyű szerintem.
5/9 anonim válasza:
Lányból mind csapnivaló, fiúból Richárd
6/9 anonim válasza:
Lanynevek kozul a Jazmin az egyetlen normalis de az meg nem illik a vezeteknevhez. Fiubol a Felix illik.
7/9 mustafa33 válasza:
Mivel a Brázda szláv név, semleges nevet adj hozzá nem angolt, franciát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!