Mi a véleményetek a Zoltán és az Anasztázia névről? Adnátok a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 12:53
11/19 A kérdező kommentje:
A vezetéknév Kovács lesz.
2013. aug. 26. 16:13
12/19 anonim válasza:
Kiállnék az Anasztáziák mellett, több ismerősöm is van, egy sem cigány. Nagyon helyes, szőke kékszemű lányok mindketten. Az egyiknek egyenes, a másiknak göndör haja van. Csodásan illik hozzájuk a nevük. Az egyiket Nesztinek becézik, a másik Anesztnek.
Zoltán pedig egy régi, erős hangzású, igazi magyar név, nagyon szeretem.
13/19 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy Anasztázia nevű ismerősöm, őt Tázinak becézik.
2013. aug. 26. 16:22
14/19 anonim válasza:
A Zoltán szép (bár én nem adnám) de az Anasztázia csúnya.
15/19 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó név, de saját gyereknek egyiket sem adnám. Én is ismerek egy A-t, őt is Tázinak becézik és nem cigány.
Zoltán nagyon népszerű volt a 30-40-es korosztályban, sok Z. nevű barátom, ismerősöm van.
16/19 anonim válasza:
Az úgymond (ha lehet ne sértődj meg :))egyszerűbb/gyakoribb vezetéknevekhez,mint pl Kovács, Szabó stb., szerintem tökéletesen illik egy különlegesebb keresztnév, így tuti nem fog elveszni a tömegben. :)
17/19 anonim válasza:
Zoltán név nagyon szép név, nekem tetszik,egy igazi Török név. Zoltán = Szultán
18/19 anonim válasza:
Nekem tetszik a Zoltán,a pasim is az.:-) A fiamnak biztos az lenne az egyik neve.Én meg Kovács vagyok.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!