Apukám nővérének a lánya (nekem unokatesóm) és egyben keresztanyukám is. Szóval az unokatesóm (egyben keresztanyukám) fia Nekem kicsodám? És Én kije vagyok Neki?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 20:09
1/14 anonim válasza:
Ennek a rokoni fokozatnak nincs külön elnevezése. A gyerekednek viszont ő lesz a másodunokatesója, mármint a keresztanyád gyereke.
2/14 anonim válasza:
unokaöcséd.. itt nincsenek fokozatok pl. másodunokaöcséd:D
3/14 anonim válasza:
Első félreértetted a kérdést..nekem meg ezek szerint nincs igazam..
4/14 anonim válasza:
Miért értettem félre? Két unokatestvér gyereke másodunokatestvér. Melyik részére mondod, hogy nem jó? Amit kérdez, annak nincs elnevezése, ezért írtam le, aminek majd lesz. Ha majd lesz neki is gyereke.
5/14 anonim válasza:
nem jól írtam. Azt akartam, hogy én értettem félre..
6/14 A kérdező kommentje:
Most akkor ki Ő Nekem? :D
2009. okt. 27. 20:40
7/14 anonim válasza:
Apukád nővérének a lánya neked első unokatestvéred.
Az ő fia neked unokaöcséd simán. Mert te neki a nagynénje vagy. A te gyereked és az első unokatestvéred gyereke lesznek másod unokatestvérek.
Az nem számít,hogy a keresztanyád fia.
8/14 anonim válasza:
Nagynénje nem lehet és nem az unokaöccse, mert nem testvérek, hanem unokatesók. Nagynénje a testvére gyerekének lehet, aki neki az unokaöccse/unokahuga.
9/14 anonim válasza:
Így van, ahogy az utolsó és ahogy az első mondja. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!