Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyek voltak a leghülyébb,...

Melyek voltak a leghülyébb, legfurcsább keresztnevek amiket hallottál?

Figyelt kérdés

Nem kreativitás verseny, hanem olyan ami valós személynek volt a neve, és elsősorban magyar neveket, tehát a Miguel Felipe nem furcsa, de mondjuk a Kovács Miguel már annál inkább.

Én pl hallottam és ismerek is ezen "magyar" nevek közül néhányat:

Pier

Jefferton

Gino

Gasper

Ezek közül van aminek a személyigazolványban is láttam, szóval így van anyakönyvezve, de van amiről nem vagyok meggyőződve,hogy így anyakönyvezték,de minden esetre így hívják.

2013. aug. 1. 23:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Hát az Imola szerintem is ritka hülye név, bár többet is ismerek.

Egyik rokon ikrei Herkules és Afrodité.

Ezen kívül ismerek még Aport, Asmát, Dönízt például, de a top az volt, amikor a lakótársam volt nőgyógy gyakorlaton, és az egyik gyereket, aki akkor született Bredpittnek nevezték el.

2013. aug. 2. 22:57
 32/46 anonim ***** válasza:
12%

Tegnap sétálás közben hallottam:

A nő neve ez volt: Máté Krisztina! :S

2013. aug. 3. 13:15
 33/46 anonim ***** válasza:

Elkepzelek egy csaladot, amiben születesi sorrendben a nevek: Alma, Cseresznye, Eperke... :D

Az itt olvasottakbol a Bonaventura a dedmamam anyjanak egyik testvere volt a 9-böl.

Vannak nevek, amik egykor furcsanak szamitottak, ma megszokottak, es ez igy lesz mindig - de a Cseresznye???

2013. aug. 3. 15:15
 34/46 anonim ***** válasza:

Vajon mire következtethetünk Alma, Cseresznye es Eperke kisöccsenek neveböl, ami igy hangzik talan: Vadkörte!

Na???

Most az az indianos vicc jutott eszembe, hogy az Indian gyerek kerdezi, miert hivjak az egyik batyjat Üvöltö Farkasnak, meg a masikat is valami hasonlonak, majd kerdezi az apa: "de miert kerdezed, Lyukas Gumi?"

:DDD

33.

2013. aug. 3. 15:17
 35/46 anonim ***** válasza:
Az Anasztázia név olyan rajzfilmes >.<
2013. aug. 3. 16:12
 36/46 anonim ***** válasza:

Nem ertem, mi a baj a Lakatos Hofeherkevel? Ugyanugy hangzik, mint Esztergalyos Cecilia.

Ha elfogadott dolog, hogy Piros Monikanak a böre nem piros, Barna Palnak nem barna, Fekete Peternek nem fekete, Feher Lilinek nem feher es Kovacs Rozsanak nem rozsaszin, akkor miert kene Lakatos Hofeherkenek feher börünek lenni?

2013. aug. 3. 23:17
 37/46 anonim ***** válasza:

Min is akadtál ki? A Kérdező "hülye" nevekre volt kíváncsi, nem a nevek és viselőjük közötti összhangra.

2013. aug. 4. 16:02
 38/46 anonim válasza:
Brendon, Elmó, Andzseló, és a legdurvább: Oláh Winnetou
2013. aug. 5. 17:41
 39/46 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősömet Szamócának hívják. Nem mondom, hogy hülye név, mert illik rá, aranyos nő, de kétség kívül eddig ezen lepődtem meg a legjobban, amikor valaki bemutatkozott nekem. És így is van anyakönyvezve. Szaminak vagy Bogyónak becézik. Vicces, aranyos, jópofa, de a saját gyerekemnek nem adnám.
2013. aug. 6. 17:27
 40/46 anonim ***** válasza:

Az én nevem éppenséggel pont Imola... és szeretem :)

Aki szerint meg "ritka hülye név", az szálljon magába egy kicsit és nézzen a maga tucatnevére -.- Ha meg nem tucat, azt lehet, pont én tartom hülyének :D

\m/ >__< \m/

2013. aug. 6. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!