Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyek voltak a leghülyébb,...

Melyek voltak a leghülyébb, legfurcsább keresztnevek amiket hallottál?

Figyelt kérdés

Nem kreativitás verseny, hanem olyan ami valós személynek volt a neve, és elsősorban magyar neveket, tehát a Miguel Felipe nem furcsa, de mondjuk a Kovács Miguel már annál inkább.

Én pl hallottam és ismerek is ezen "magyar" nevek közül néhányat:

Pier

Jefferton

Gino

Gasper

Ezek közül van aminek a személyigazolványban is láttam, szóval így van anyakönyvezve, de van amiről nem vagyok meggyőződve,hogy így anyakönyvezték,de minden esetre így hívják.

2013. aug. 1. 23:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy fiú iskolatársam: Ariel
2013. aug. 2. 11:26
 22/46 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem szolnoki vagy véletlenül? :)
2013. aug. 2. 11:33
 23/46 anonim ***** válasza:

Az unokatesóm gyerekének 2 utóneve is van, mindkettő katasztrófa: Remény Niobé :(

Az unokanővérem fia pedig Ramon :(

2013. aug. 2. 11:45
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Ámon, Timon, Denton

Mindhárom fiú, testvérek.

2013. aug. 2. 12:36
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

érdekes kérdés ez.Úgy 10-15 éve, még mindenki furán nézett a Hannákra, Csengékre. 25 éve a Vivienekre.

Ma ezek már gyakori nevek.Senki nem lepődik meg rajtuk. Mondjuk a kisebbség tényleg meghökkentő neveket választ:-) de az ő köreikben ezek is elég gyakoriak.

2013. aug. 2. 13:54
 26/46 anonim ***** válasza:
Baldó(fiú név),barátnőm barátját hívták így elsőnek azt hittem csak valami becenév,de nem.
2013. aug. 2. 14:20
 27/46 anonim ***** válasza:
Emerencia,Herta, Bódog, Vidor(most komolyan..?) Szilveszter, Angyalka, Lúcia, Aranka, Angelika, Virgília és Virgínia.
2013. aug. 2. 15:14
 28/46 anonim ***** válasza:
Vannak érdekesek... én csak vezetéknévvel együtt hülyén hangzó neveket tudok, pl. Nagy Ajándék, de a kedvenc a Sudár Pálma. Ezeket sem értem, miért jó a szülőnek, hogy így nevezi a szegény gyereket?
2013. aug. 2. 16:32
 29/46 anonim ***** válasza:

Úristen, az én nevem is fel volt sorolva itt az egyik válaszolónál :/ :D egy betű híján. Nem baj, mindig is utáltam.

Suliban volt Bíborka, Napsugár, tesómnak ismerőse Pálma..

Amiket hallottam:

Anakin, Fekete Hófehérke, Piros Arany.. hirtelen ennyi jut eszembe. Meg a tipikus cigánynevek, mint a Rikárdó, Ármándó, ezeket már felsorolták.

2013. aug. 2. 20:13
 30/46 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy létezik olyan név, hogy Boglárka, de ezt nem szereti senki a családunkban. Ha meghallják ezt a nevet, mindenki ezt kérdezi egymástól: "Egyáltalán milyen név a Boglárka?"

Anyum rokonai viszont a Vilma nevet utálják :D

2013. aug. 2. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!