Azt szeretném meg kérdezi neki ő kim: Anyukám apukájának a tesójának az unokája? (De nem egy a vezetéknevük se) És ha bármi is történet köztünk lehet-e valami baj belőle? (vérfertőzés)
Figyelt kérdés
#Nekem ő kim? #Család tagom-e? #Rokonom-e?
2013. júl. 14. 23:25
11/13 anonim válasza:
Távoli annyira, hogy a gyerekvállalásban sem okozzon gondot, tulajdonképpen a dédszüleitek közösek.
Azért én ha odakerülnék akkor genetikai vizsgálatot csináltatnék.
Igaz nekem furán jönne ki, hiszen együtt nőttem fel a 2. Unokatesóimmal, így hiába távoliak a rokonságifokban elég közelérzem őket magamhoz, nem tudnék kilépni abból a tényből, hogy rokonaim...ez olyan mintha együtt nőttem volna fel a mostohatesómmal, biztos nem tudnék rá másként nézni, mint testvéremre, hiába vérszerint nem rokonom..
12/13 A kérdező kommentje:
Köszön mindenkinek a válaszát!
Csak 1x-2x össze jönnék úgy értettem lesz a valami baj nem úgy hogy házasság,gyerek..
2013. júl. 15. 11:36
13/13 anonim válasza:
Lehet. Mindenféleképp AIDS-es leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!